درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

سرلشکر سلامی: ملت ما با اقتدار، ۴۶ سال تمام قدرت‌های بزرگ جهان را ناکام و توطئه‌های آنها را خنثی کرد

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ملت ما با اقتدار ۴۶ سال با دشمنان قسم خورده نظام اسلامی مبارزه کرده و در برابر تهدیدات آنها سر خم نکرد و تمام قدرت‌های بزرگ جهان را ناکام و توطئه‌های آنها را خنثی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 26
کد خبر: ۲۷۲۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه ملت ایران در برابر دشمنان خود پیروز میدان بوده است، گفت: دشمنان ما اگرچه به تعبیر خود بزرگ و قدرتمند هستند اما در ۴۶ سال گذشته در برابر اراده ملت ایران هیچ حرفی برای گفتن نداشته‌اند.

سردار سرلشکر حسین سلامی روز چهارشنبه در رزمایش ۲۰ هزار نفری پیامبر اعظم(ص) استان مرکزی در مصلی بیت‌المقدس اراک، افزود: دشمنان ما بزرگ و دارای ارتش‌های قدرتمند هستند اما ملت ایران با پشتیبانی از آرمان‌های انقلاب اسلامی و حضور در میدان آنها را در جهان حقیر و ناچیز معرفی کرده است.

وی ادامه داد: ملت ما با اقتدار ۴۶ سال با دشمنان قسم خورده نظام اسلامی مبارزه کرده و در برابر تهدیدات آنها سر خم نکرد و تمام قدرت‌های بزرگ جهان را ناکام و توطئه‌های آنها را خنثی کرد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: آمریکا و اسرائیل با تمام کشورهای دنیا جنگیده‌اند و به هر کشور آسیبی وارد کرده‌اند اما ملت ما با هویت و اراده خود مقابل آنها ایستاد و توطئه‌های آنها را حنثی کرد.

سرلشکر سلامی اظهار کرد: دشمنان ما ۴۶ سال به فکر فروپاشی نظام مقدس جمهوری اسلامی بودند و در این مسیر از هر ابزاری استفاده کردند اما نه تنها نتوانستند آسیبی به ما بزنند بلکه ۱۶ ماه تمام تجهیزات خود را برای اشغال غزه بکار گرفتند و نتوانستند به اهداف خود دست یابند.

این استان و تمامی شهرستان‌های ۱۲ گانه آن نقش سرنوشت‌ساز و حیاتی در تغییر مسیر بشریت و تغییر مسیر سرنوشت ملت ایران در دهه‌ها و سده‌های گذشته ایفا کرده است.

سرلشکر سلامی اظهار کرد: اسرائیل و آمریکا در جریانات ۲ سال گذشته در منطقه، از اقتدار و اراده جبهه مقاومت شکست خوردند و مقامات صهیونیسیتی چندین مورد در رسانه‌های خود به این شکست اعتراف کرده‌ند.

وی بیان کرد: شکوه غزه و حماسه مقابله با اسرائیل جنایتکار به این ربط پیدا می‌کند که آمریکا، کشورهای بزرگی را با قدرت‌ها و ارتش‌های بزرگ شکست داده اما در جنگ با غزه قرآن، اسلام، ایمان و اراده ملتی آزاده مقابل آنها ایستاد و حتی یک بانوی غزه‌ای خم به ابروی خود نیاورد و بانوان شبها با حجاب می‌خوابیدند که اگر شهید شدند حجاب داشته باشند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: این استان سرزمین تولد شخصیتی عظیم به نام امام راحل که به انسان آزادی و آگاهی هدید داد و با مجاهدت و تلاش‌های شبانه‌روزی عظمت از دست رفته ایران اسلامی را احیا کرد و ایران و ایرانی عزت و سربلندی، کرامت، استقلال و آزادی هدیه داد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تقدیر از حضور پرشور بسیجیان استان مرکزی در این رزمایش اظهار کرد: پیام این رزمایش و این حضور مقتدرانه بسیجیان، پشتیبانی و حمایت از انقلاب است و شما با این اقدام خود نشان دادید که هیچ گاه مقابل استکبار جهانی صحنه را خالی نمی‌گذارید. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار