سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

حساب بانکی ایرانیان در مالزی بسته شد + جزئیات

خبرگزاری رویترز مدعی شده است که دو بانک مالزیایی، حساب‌های ایرانیان مقیم این کشور را مسدود کرده اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 30
کد خبر: ۲۶۳۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  خبرگزاری رویترز مدعی شده است که دو بانک مالزیایی، حساب‌های ایرانیان مقیم این کشور را مسدود کرده اند.


خبرگزاری رویترز به نقل از چند منبع آگاه از جمله یک مقام دیپلماتیک در سفارت ایران در مالزی مدعی شده است که در ماه های اخیر حساب تعدادی از حساب‌های بانکی مربوط به ایرانیان مقیم این کشور مسدود شده است. اتفاقی که می‌تواند نشان دهنده تشدید فشارهای تحریمی آمریکا بر روابط بانکی شهروندان ایرانی خارج از این کشور باشد.

 

بهرنگ صمدی که یکی از ۱۰ هزار ایرانی مقیم مالزی است می‌گوید در ماه اوت ( مرداد) متوجه شده است بانک " سی آی ام بی CIMB " حساب بانکی ۱۴ ساله وی را مسدود کرده است.

 

وی افزود: در کشورهای غربی، مشکلی برای افتتاح حساب وجود ندارد بلکه آن ها معمولا به انتقال وجوه بالا حساسیت نشان می‌دهند.

 

به گفته این شهروند ایرانی، به دنبال اخطار قبلی بانک وی موجودی حساب خود را زود تر از مسدود شدن برداشت کرده است؛ هر چند که امکان دسترسی به حسابش از طریق اینترنتی را داشته است.

 

با وجود تحریم های آمریکا بر علیه ایران به بهانه برنامه هسته‌ای این کشور، مالزی روابط دیپلماتیک خوب خود با ایران را حفظ کرده است و هفته گذشته روسای جمهور دو کشور در حاشیه اجلاس سران جنبش عدم تعهد با یکدیگر دیدار و راه‌های تقویت همکاری ها را بررسی کرده‌اند.

 

هنوز مقامی از وزارت خزانه‌داری آمریکا یا دولت مالزی حاضر به پاسخ در خصوص سوال رویترز در مورد مسدودی حساب ها نشده است. بسیاری از ایرانیان مقیم مالزی گفته‌اند اخطارهایی از طرف بانک های " CIMB" و " RHB" دریافت کرده‌اند.

 

طبق ادعای رویترز، بانک " CIMB" در یادداشت ارسالی خود به مشتریان ایرانی آورده است: متاسفیم از این که باید به شما اطلاع دهیم که نمی توانیم به روابط بانکی با شما ادامه دهیم. بانک مالزیایی هنوز دلیلی برای این تصمیم خود اعلام نکرده است اما برخی از اشخاص، این مساله را مرتبط به تحریم‌ها می دانند.

 

بنابر ادعای رویترز، سفارت ایران در کوالالامپور در ایمیلی به رویترز گفته که در حال تلاش برای حل این مساله است.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار