معشوقه سابق اپستین از ادای شهادت خودداری کرد و خواستار عفو شد دیدار‌های مهم دبیر شورای عالی امنیت ملی در عمان ترکیه مسدود کردن دسترسی‌ها به اسناد اپستین را تکذیب کرد گفت‌و‌گو‌های تلفنی عراقچی با وزرای خارجه ترکیه، مصر و عربستان در مورد مذاکرات مسقط هاکان فیدان: نظام سیاسی ایران فرو نمی‌پاشد ترکیه: برنامه یا قصدی برای خروج از سوریه نداریم ونس: خط قرمزی در مذاکرات با ایران وجود ندارد / در گفت‌و‌گو‌ها بسیار جدی هستیم آمریکا به کشتی‌های خود هشدار داد از ایران دوری کنند شیخ نعیم قاسم: با پایداری، شکستی وجود ندارد/می‌خواهیم لبنان را آزاد کنیم و خواهان درگیری نیستیم احتمال رقیق سازی اورانیوم ۶۰ درصد در مقابل لغو تمامی تحریم‌ها ابوشریف: ایران را تنها نخواهیم گذاشت حضور چهل فرمانده ایرانی در تنگه هرمز همزمان با مذاکرات مسقط تأکید السیسی و بن‌زاید بر پرهیز از تنش در منطقه گزارش اینستاگرامی عراقچی از مذاکرات اخیر با آمریکا درخواست‌های نتانیاهو از ترامپ درباره ایران در سفر به واشنگتن

بعد از امارات یک صهیونیست هم در آمریکا به هلاکت رسید

یک رسانه عبری زبان خبر داد، یک صهیونیست ۲۱ ساله به ضرب گلوله افراد ناشناس در ایالات متحده کشته شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 24
کد خبر: ۲۶۳۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ پایگاه خبری وای نت، ساعاتی بعد از اعلام کشته شدن خاخام نظامی اسرائیلی در دوبی، خبر داد، یک نظامی ۲۱ ساله اسرائیلی در شهر ممفیس ایالت تنسی آمریکا به طرز مشکوکی به ضرب گلوله از پای در آمده است.

در این گزارش آمده است، آویو بروک، ۲۱ ساله اهل شهرک رحووت که به عنوان قفل ساز در شهر ممفیس در ایالات متحده مشغول به کار بود، پنج شنبه شب بعد از دریافت یک پیام برای انجام یک کار عازم این مکان بود، در مسیر به ضرب گلوله از پای در آمد و بعد از آن هم مشخص شد که این پیام هم کذب بوده است.

پلیس اعلام کرده است تحقیقات خود را در این رابطه آغاز کرده است، اما نشانه‌های اولیه حکایت از آن دارند که اویو مورد سرقت قرار گرفته و بر اثر اصابت گلوله به شکمش از پای در آمده است.

ایلای دوست اویو و همکارش در این رابطه به این رسانه عبری زبان گفت: شامگاه پنج شنبه حدود ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه شب بود که تلفنی به او شد و فردی درخواست تغییر قفل را داشت، زمانی که اویو به نزدیک محل رسید و از خودرواش در یک کوچه خلوت پیاده شد، مورد سرقت قرار گرفت و چهار بار به شکمش شلیک شده است، به گفته پلیس او هیچ مقاومتی از خود نشان نداده و ضارب یا ضاربان آنقدر به او شلیک کردند تا جان سپرد.

تحقیقات همچنین نشان می‌دهند، فرد تماس گیرنده از یک تلفن یک بار مصرف استفاده کرده است و مکانی را برای ملاقات انتخاب کرده که فاقد دوربین‌های مدار بسته امنیتی است، پلیس بعد از مدتی تلفن همراه مورد استفاده قرار گرفته برای این تماس را پیدا کرد، اما موفق به تشخیص هویت ضارب نشد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار