هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران

آغاز اجرای آتش‌بس در لبنان/ خروج ارتش اسرائیل از جنوب بیروت

آغاز اجرای آتش‌بس در لبنان/ خروج ارتش اسرائیل از جنوب بیروت توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان از ساعت ۴ بامداد چهارشنبه به وقت بیروت وارد فاز اجرایی شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 27
کد خبر: ۲۶۴۲۴۳

به گزارش راهبرد معاصر ، توافق آتش‌بس ۶۰ روزه میان رژیم صهیونیستی و لبنان از ساعت ۴ بامداد امروز چهارشنبه به وقت بیروت (۵:۳۰ به وقت تهران) وارد فاز اجرایی شد و دو طرف درگیر، حملات خود را متوقف کردند.

 

همچنین وبگاه روزنامه یدیعوت آحارونوت گزارش داد که عملیات خروج ارتش اسرائیل از جنوب لبنان آغاز شده است و انواع پرنده‌های نظامی به شکل گسترده در رفت‌‌وآمد هستند.

 

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیشب اعلام کرد که کابینه امنیتی این رژیم با آتش‌بس موافقت کرده است.

 

وی مدعی شد که آتش‌بس با حزب‌الله را با هدف جدا کردن جبهه‌ها و از بین بردن حماس و همچنین تمرکز بر تهدید ایران پذیرفته است. 

 

اما از سوی دیگر، «یائیر لاپید» رهبر احزاب مخالف کابینه رژیم‌ صهیونیستی اعلام کرد که کابینه نتانیاهو مجبور به پذیرش آتش‌بس شد و در تبدیل پیروزی‌های نظامی به دستاوردهای سیاسی شکست خورد.

 

لاپید عنوان کرد هرگونه توافق با حزب‌الله این ننگ را پاک نخواهد کرد و باید توافقی برای بازگرداندن گروگان‌ها از غزه و بازگشت تمامی اسرائیلی‌ها به خانه‌هایشان حاصل شود.

 

نجیب میقاتی نخست‌وزیر لبنان در بیانیه‌ای ضمن تبریک آتش‌بس، بر لزوم التزام اسرائیل به قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت تأکید کرد.

 

فضل‌الله، عضو فراکسیون وفاداری به جبهۀ مقاومت در پارلمان لبنان نیز توقف تجاوز اشغالگران را پیروزی بزرگی برای لبنان خواند و گفت: دشمن نتوانست هیچ‌کدام از شروط سیاسی خود را بر مقاومت دیکته کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار