برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

مشهد هفته آینده میزبان رئیس‌جمهور است

مشهد هفته آینده میزبان رئیس‌جمهور است استاندار خراسان رضوی اعلام کرد: در هفته آینده، مشهد میزبان رئیس‌جمهور خواهد بود. امیدواریم بتوانیم شورای عالی زیارت را برگزار کرده و توجه دولت را به مسائل مهمی مانند توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل و خدمات شهری جلب کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 27
کد خبر: ۲۶۴۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ استاندار خراسان رضوی گفت: هفته آینده، مشهد میزبان رئیس‌جمهور خواهد بود.

غلامحسین مظفری صبح چهارشنبه در حاشیه مراسم بهره‌برداری از پارکینگ طبقاتی توحید، به عنوان بزرگ‌ترین پارکینگ هسته مرکزی شهر، اظهار کرد: مشهد مقدس با داشتن جمعیت بالا و حجم عظیم زائران و گردشگران، نیازمند زیرساخت‌های مناسب در حوزه خدمات شهری است؛ یکی از مهم‌ترین این نیازها، تأمین پارکینگ است. باوجود اقدامات مؤثری که تاکنون انجام شده است، باید طرح‌های جامع‌تری برای رفع این مشکل اجرا شود.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: تأمین پارکینگ برای تمامی زائران در نزدیکی حرم، به دلیل شرایط خاص منطقه و تعداد زیاد مسافران، امکان‌پذیر نیست؛ به همین دلیل، طراحی و اجرای سیستم‌های حمل‌ونقل عمومی ازجمله خطوط مترو که به ورودی‌های اصلی حرم امام‌رضا (ع) متصل شوند، اهمیت زیادی دارد.

وی افزود: در پنج سال گذشته، پیشرفت‌های خوبی در حوزه حمل‌ونقل شهری به‌ویژه تکمیل خطوط مترو حاصل شده است؛ با این حال، باید این روند را با سرعت بیشتری ادامه دهیم تا بخشی از نیاز‌های زائران و مجاوران به پارکینگ کاهش یابد.

استاندار خراسان رضوی افزود: در دولت‌های قبلی، پروژه‌های مهمی مانند ساخت صحن حضرت معصومه (س) و احداث چهار هزار جای‌پارک در اطراف حرم مطهر ایشان به کمک دولت انجام شد؛ در حال حاضر نیز با توجه به حجم بالای زائران، لازم است دولت سهم خود را در توسعه زیرساخت‌های مشهد ایفا کند.

وی اعلام کرد: در هفته آینده، مشهد میزبان رئیس‌جمهور خواهد بود. امیدواریم بتوانیم شورای عالی زیارت را برگزار کرده و توجه دولت را به مسائل مهمی مانند توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل و خدمات شهری جلب کنیم.

مظفری خاطرنشان کرد: در مدت یک ماهی که در خدمت مردم مشهد بوده‌ایم، جلسات متعددی را با مسئولان ملی برای تأمین زیرساخت‌های حمل‌ونقل ورودی به مشهد برگزار کرده‌ایم؛ این موضوع برای مشهد که هر سال میزبان میلیون‌ها زائر داخلی و خارجی است، یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار