تصادف زنجیره ای در اتوبان تهران–قم/ آمار مصدومان کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد

وضعیت آب و هوا، امروز ۹ آذر ۱۴۰۳؛ تداوم بارش باران و برف تا دوشنبه

سازمان هواشناسی از بارش باران، برف، رعدوبرق و وزش باد طی امروز تا دوشنبه آینده در برخی از استان‌های کشور و افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 29
کد خبر: ۲۶۴۳۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان هواشناسی از بارش باران، برف، رعدوبرق و وزش باد طی امروز تا دوشنبه آینده در برخی از استان‌های کشور و افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی خبر داد.

بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، شمال خراسان جنوبی، ارتفاعات شمال سمنان و جنوب شرق سیستان و بلوچستان رگبار، رعدوبرق و وزش باد روی می‌دهد. بارش در ارتفاعات شمال شرق کشور و البرز شرقی به صورت برف خواهد بود.

فردا شنبه در سواحل دریای خزر، شرق اردبیل، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، یکشنبه در شمال آذربایجان شرقی، اردبیل، نیمه غربی سواحل دریای خزر، ارتفاعات مازندران، دوشنبه در شمال آذربایجان شرقی، اردبیل و غرب سواحل دریای خزر بارش باران گاهی وزش باد پیش بینی شده است.

طی ۵ روز آینده هوای سرد به ویژه در نیمه شمالی کشور ماندگار است. از فردا همچنین افزایش آلاینده‌های جوی در شهر‌های صنعتی کشور دور از انتظار نیست. طی ۳ روز آینده خلیج‌فارس، تنگه هرمز، دریای عمان و دریای خزر مواج و متلاطم می‌شوند.

هشدار زرد ادامه فعالیت سامانه بارشی

زمان پایان: یک‌شنبه ۱۴۰۳/۰۹/۱۱

نوع مخاطره: رگبار باران، رعدو برق، وزش باد شدید، در نواحی مستعد با گرد و خاک، کاهش محسوس دما، پدیده مه و در مناطق کوهستانی و ارتفاعات بارش برف

منطقه اثر:

جمعه ۱۴۰۳/۰۹/۰۹: شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، نیمه شرقی هرمزگان و جنوب و شمال سیستان و بلوچستان.

شنبه ۱۴۰۳/۰۹/۱۰: گیلان، مازندران، گلستان، نوار شرقی اردبیل، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی.

یک‌شنبه ۱۴۰۳/۰۹/۱۱: گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال و نیمه شرقی خراسان رضوی و نوار شرقی اردبیل.

اثر مخاطره: اختلال در مسافرت‌های جاده‌ای، احتمال آب‌گرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، احتمال صاعقه، لغزندگی جاده‌های کوهستانی و گردنه‌های سردسیر به سبب بارش برف، احتمال ریزش سنگ، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی و احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون‌شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی و داربست.

توصیه: احتیاط در مسافرت‌های جاده‌ای بویژه در نواحی کوهستانی، پرهیز از قرار گرفتن در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط (ترجیحاً پرهیز) از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، لایروبی دهانه پل‌ها، کانال‌ها و آب‌روها، تسریع در برداشت محصولات کشاورزی، تنظیم ارتفاع کندو‌های زنبور عسل از سطح زمین، آمادگی راهداری برای عملیات زمستانه در گردنه‌های برف‌گیر.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار