نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و پادشاه مغرب

نخست وزیر رژیم صهیونیستی و پادشاه مغرب روز جمعه تلفنی درباره برقراری روابط دیپلماتیک گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۰۵ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 25
کد خبر: ۷۱۷۵۶

به گزارش راهبرد معاصر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز جمعه تلفنی با «محمد ششم» پادشاه مغرب گفت‌وگو کرد.

 

دو طرف در این گفت‌وگوی تلفنی درباره برقراری روابط دیپلماتیک صحبت کرده و نتانیاهو از پادشاه مغرب برای سفر به سرزمین‌های اشغالی دعوت کرد.

 

مغرب و رژیم صهیونیستی حدود دو هفته پیش با اعلام «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا عادی‌سازی روابط خود را اعلام کردند. رئیس جمهور آمریکا در حساب توئیتریش در این خصوص نوشت، مغرب برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل اعلام آمادگی کرده است.

 

رئیس جمهور آمریکا در توییت دیگری نیز نوشت: «مغرب در سال ۱۷۷۷ ایالات متحده آمریکا را به رسمیت شناخت و بهتر است که ما حاکمیت مغرب بر صحرای غربی را به رسمیت بشناسیم».

 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» نیز در واکنش به این اقدام مغرب امروز جمعه بیانیه‌ای درباره عادی سازی روابط مغرب با رژیم صهیونیستی صادر و طی آن درباره خطرات شتاب‌زدگی به سوی عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی هشدار داد.

 

در این بیانیه آمده است: «به صورت قاطع و مطلق تمامی توافق‌های اعلام شده برخی کشورهای عربی در عادی سازی روابط با دشمن صهیونیستی را رد می‌کنیم.»

 

پس از اعلام توافق سازش مغرب با رژیم صهیونیستی، پادشاه مغرب برای توجیه خیانت خود به آرمان فلسطین با «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین تلفنی گفت‌وگو کرد.

 

دفتر پادشاهی مغرب در بیانیه‌ای اعلام کرد: «محمد ششم در تماس تلفنی با محمود عباس بر مواضع ثابت و متعادل مغرب در قبال مسئله فلسطین تاکید کرد و حمایت کشورش از راه حل مبتنی بر تشکیل دو کشور را برای مسئله فلسطین ابراز داشت؛ راه حلی که بر اساس آن اسرائیل و فلسطین در کنار یکدیگر با صلح و امنیت زندگی کنند».

 

مغرب بعد از اردن، مصر، امارات، بحرین و سودان، ششمین کشور عربی است که با رژیم صهیونیستی روابط خود عادی‌سازی می‌کند. امارات، بحرین و سودان طی ماه‌های گذشته با وساطت آمریکا با رژیم صهیونیستی روابط خود را عادی‌سازی کردند.

 

فارس

کلمات کلیدی: نتانیاهو مغرب
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار