سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

آیت الله نوری همدانی در دیدار با عراقچی: با دنیا با در نظر گرفتن منافع ملی و مصلحت، ارتباط داشته باشید

آیت الله نوری همدانی در دیدار با عراقچی: با دنیا با در نظر گرفتن منافع ملی و مصلحت، ارتباط داشته باشید آیت الله نوری همدانی گفتند: امروز تقویت محور مقاومت لازم و ضروری است و با توجه به سابقه اسرائیل نباید به آتش بس اسرائیل اعتماد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 29
کد خبر: ۲۶۴۳۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله جوادی آملی، این مرجع تقلید در توصیه‌ای به وزارت خارجه بیان کرد: شما باید این قدرت را داشته باشید که جهانی فکر کنید و جهانی هم عمل کنید. 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیت الله نوری همدانی، این مرجع تقلید پیش از ظهر امروز در دیدار دکتر سید عباس عراقچی؛ وزیر امور خارجه ضمن تأکید بر تقویت محور مقاومت تصریح کردند: امروز تقویت محور مقاومت لازم و ضروری است و با توجه به وحشیگری اسرائیل نباید به آتش بس اسرائیل دلخوش باشیم. اسرائیل یک رژیم نامشروع است و از هیچ جنایتی دریغ نمی‌کند، امروز تقویت سوریه در مقابل تکفیری‌ها بسیار مورد توجه باشد.

ایشان ارتباط سازنده با کشور‌های همسایه و منطقه بر اساس حفظ منافع ملی و عزّت ایران اسلامی را یکی از اولویت‌های مهم برشمرده و افزودند: شما باید برای ارتباط و هماهنگی با کشور‌های منطقه و همسایه تلاش بیشتری داشته باشید و این ارتباط موجود گسترده‌تر شود و با دنیا نیز با در نظر گرفتن منافع ملی و عزّت کشور و در نظر داشتن مصلحت، ارتباط داشته باشید؛ اما به این نکته توجه کنیم که امریکا و چند کشور اروپائی همیشه بدعهدی کرده اند، خصوصاً امریکا در طی این چند سال همیشه به ما ضربه زده و همیشه هم به فکر نقشه جدید علیه ایران است و همه دنیا هم می‌دانند آمریکا به هیچ قرارداد و عهدی پایبند نیست، لذا این را بدانید که نباید یکبار دیگر فریب آمریکا را بخوریم، بلکه باید وحدت با کشور‌های دوست و کشور‌های اسلامی خود را بیشتر تقویت کنیم.

مرجع تقلید شیعیان با تقدیر از تلاش‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته در خصوص جبهه مقاومت گفتند: باید از تلاش‌های جنابعالی در این چند ماه اخیر تشکر کنم، خصوصاً از سفر به موقع جنابعالی به لبنان در آن شرایط سخت و خطرناک، که موجب تقویت حزب الله بود.

شایان ذکر است در این دیدار دکتر عراقچی با اشاره به وضعیت موجود گزارشی از فعالیت‌ها و عمل کرد وزارت امور خارجه پرداخت و خاطرنشان کرد: پذیرش آتش بس از سوی اسرائیل به دلیل شکست و تلفات سنگینی بوده که حزب الله لبنان وارد آورد و به هیچ وجه نمی‌توان به رژیم غاصب اسرائیل اعتماد کرد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار