صدور هشدار قرمز هواشناسی برای ۲ استان؛ دمای هوا به ۵۰ درجه می‌رسد اینترنت پس از جام جهانی قطع می‌شود؟ ورود قوه قضاییه به ماجرای اختلال بانکی/ خسارت مردم جبران می‌شود؟ لغو امتحانات نهایی استان‌های جنوبی ۲۸ و ۲۹ تیر ۱۴۰۵ + زمانبندی جدید حکم قصاص قاتل شهید سلمان امیراحمدی اجرا شد 38 شهید در حملات ددمنشانه آمریکا به ایران در تیرماه وزیر علوم: کنکور سراسری 1405 در موعد مقرر برگزار می‌شود اطلاعیه آموزش‌وپرورش درباره لغو امتحانات نهایی در ۴ استان/ نگران برگزاری امتحانات نباشید امتحانات نهایی دانش‌آموزان بوشهری در روز‌های ۲۵ و ۲۷ تیر ماه لغو شد تداوم موج گرمای هوا تا ۲۰ مرداد وزارت آموزش و پرورش: حوزه‌های امتحانی که مجاور مناطق حساس بودند جابه‌جا شدند/ امتحانات نهایی لغو شده چهار استان در سایر استان‌ها برگزار می‌شود؟ ایران در صدر گرم‌ترین نقاط جهان / این استان با ۶ شهر رکورددارترن استان گرم جهان شد رگبار بارش‌های موسمی در ۲ استان؛ رکورد گرما در ۴ استان شکسته می‌شود تیراندازی ماموران مرزبانی به قاچاقچیان مواد مخدر/ دستگیری ۲ نفر با محموله ۲۰۰ کیلویی مخدر صنعتی و روانگردان حین ورود به کشور درخواست آزادی مشروط تتلو به کجا رسید؟ امکان تغییر حوزه امتحانی داوطلبان آزمون دستیاری فراهم شد

شناسایی ۸۵۰ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور

شناسایی ۸۵۰ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور معاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد که تاکنون ۸۵۰ نفر در کشور به بیماری تب دنگی مبتلا شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 30
کد خبر: ۲۶۴۵۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد که تاکنون ۸۵۰ نفر در کشور به بیماری تب دنگی مبتلا شده‌اند.

علیرضا رئیسی؛ معاون بهداشت وزارت بهداشت، امروز در نشست خبری در وزارت بهداشت با بیان اینکه پشه آئدس ویژگی‌های متفاوتی نسبت به سایر پشه‌ها دارد، اظهار کرد: پشه آئدس در داخل خانه‌ها نیز تخم‌ریزی می‌کند و به محیط‌های تاریک و مرطوب علاقه دارد. به همین دلیل این پشه در این مناطق بیشتر رشد می‌کند. خصوصیت دیگر پشه آئدس این است که از تعداد زیادی از افراد خونخواری می‌کند و می‌تواند بسیاری از افراد را مبتلا کند. تخم این پشه می‌تواند ۴۰۰ روز در خشکی زندگی کند و به محض بارش باران، تخم‌ها می‌توانند رشد کرده و تبدیل به پشه شوند. همچنین این پشه در برابر سموم بسیار مقاوم است و در لاستیک‌های مستعمل نیز یافت می‌شود. بهترین راه برای کنترل این پشه، بهسازی محیط است.

وی افزود: پشه آئدس عامل بروز تب دنگی است که در مناطقی که بهسازی محیط انجام نشده، بسیار شایع است. بیشترین آلودگی به این بیماری در چابهار مشاهده می‌شود. تب دنگی انواع مختلفی دارد؛ یک نوع آن علائمی مشابه سرماخوردگی ساده ایجاد می‌کند، اما نکته مهم این است که اگر فردی به این نوع بیماری مبتلا باشد و مجدداً توسط پشه آئدس گزش یابد، ممکن است دچار التهاب شدید و نیاز به بستری در بیمارستان شود.

رئیسی با بیان اینکه اکنون بیش از ۱۵۰ کشور درگیر پشه آئدس هستند، افزود: این بیماری اولین بار از کشور امارات وارد ایران شد و در بوشهر، هرمزگان، بندر لنگه، چابهار و زاهدان شناسایی شد. در چابهار کنترل بیماری از دست وزارت بهداشت خارج است و به تنهایی نمی‌توانیم کاری انجام دهیم، اما ارتش، پدافند غیرعامل و سایر دستگاه‌ها به وزارت بهداشت کمک کرده‌اند. همچنین هفته گذشته وزیر بهداشت در هیئت دولت مسئله پشه آئدس را مطرح کرد و به تمام دستگاه‌ها ابلاغ شد که باید برای مقابله با بیماری تب دنگی اقدامات لازم را انجام دهند.

وی با اشاره به آمار تب دنگی در کشور تصریح کرد: تاکنون ۸۵۰ مورد تب دنگی در کشور شناسایی شده است که از این تعداد، ۶۵۰ مورد انتقال محلی و ۲۰۰ مورد وارداتی از کشور‌های دیگر بوده است. از این موارد، ۷۰۰ نفر در چابهار شناسایی شده‌اند. این موضوع یک هشدار جدی است، زیرا اگر پیشگیری دقیق صورت نگیرد، در چند سال آینده با مشکلات بیشتری مواجه خواهیم شد؛ چرا که کنترل جمعیت این پشه‌ها بسیار هزینه‌بر است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در ادامه بیان کرد: یکی از روش‌های مقابله با این مشکل در دنیا، استفاده از اشعه برای عقیم‌سازی پشه‌ها و کاهش جمعیت آنها است. در حال حاضر سازمان انرژی اتمی ایران در حال کار روی این موضوع است تا جمعیت پشه‌ها کاهش یابد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار