پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد پزشکیان: ادعاها علیه فعالیت صلح‌آمیز هسته‌ای ایران بی‌اساس است سردار قاآنی: رژیم صهیونیستی آتش‌بس درخواست کرد / جنگ خسارت دارد اما ایستادگی مقاومت بیشتر است مشاور فرمانده سپاه: اسرائیل در موقعیت جنگ با ایران نیست حجت الاسلام خاتمی: اروپایی‌ها با فعال کردن اسنپ بک هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت همسر آقای آقامحمدی شهادت یک شهروند در عملیات کور تروریستی در قصرقند سیستان و بلوچستان دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان حادثه دانشگاه تهران پزشکیان: دشمن بداند که با ترور، مملکت ما تسلیم نمی‌شود سعیدی: طرح خروج از NPT روی میز کمیسیون امنیت ملی قرار دارد

پزشکیان: اجرای توافق جامع ایران و چین را با جدیت پیگیری می‌کنیم

مسعود پزشکیان در دیدار «ژانگ گوا چینگ» معاون نخست وزیر چین بیان اینکه از نخستین روزهای آغاز فعالیت خود به عنوان رئیس دولت، به دنبال اجرای توافق جامع با طرف چینی هستم، افزود: در دیدار اخیر با آقای «شی جین پینگ» تفاهم‌های خوبی داشتیم و سفر شما به تهران برای پیگیری این تفاهم‌ها نیز گواه عزم دولت چین برای گسترش روابط با ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 04
کد خبر: ۲۶۴۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز چهارشنبه در دیدار «ژانگ گوا چینگ» معاون نخست وزیر چین با اشاره به گفتگوهای سازنده خود با رئیس‌جمهور این کشور در حاشیه اجلاس سران بریکس در قازان روسیه، گفت: همکاری‌های ایران و چین از گذشته‌های دور همواره دوستانه و صمیمی بوده و امروز نیز روابط دو کشور راهبردی است.

وی با بیان اینکه از نخستین روزهای آغاز فعالیت خود به عنوان رئیس دولت، به دنبال اجرای توافق جامع با طرف چینی هستم، افزود: در دیدار اخیر با آقای «شی جین پینگ» تفاهم‌های خوبی داشتیم و سفر شما به تهران برای پیگیری این تفاهم‌ها نیز گواه عزم دولت چین برای گسترش روابط با ایران است.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه آمریکا در عرصه بین‌المللی به دنبال تمامیت‌خواهی و یکجانبه‌گرایی است، تصریح کرد: مصمم به گسترش همکاری‌های خود با چین و روسیه در راستای مقابله با یکجانبه‌گرایی هستیم.

معاون نخست وزیر چین نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام‌های گرم و بهترین آرزوهای رئیس‌جمهور کشورش به دکتر پزشکیان گفت: جمهوری اسلامی ایران کشوری بزرگ و مهم در منطقه و دارای نقش‌آفرینی سازنده و موثر در عرصه بین‌المللی است.

«ژانگ گوا چینگ» با بیان اینکه به منظور پیگیری تفاهم‌های روسای جمهور دو کشور در قازان به ایران سفر کرده است، خاطرنشان کرد: ایران برای چین شریکی راهبردی و مهم است و نگاه خود به روابط با شما را بر مبنای گسترش و تحکیم روابط استراتژیک و بلندمدت تنظیم کرده‌ایم. از تشریک مساعی جمهوری اسلامی برای تعمیق روابط فیمابین خرسندیم و در عرصه روابط دوجانبه و نیز تعاملات دو کشور در سازمان‌های بین‌المللی همکاری‌های مفیدی برای مقابله با یکجانبه‌گرایی داریم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار