جزئیات سفر پزشکیان، پوتین و سران کشورهای جهان به چین جیش الظلم مسئولیت حمله به ایرانشهر را بر عهده گرفت شهادت ۵ نیروی پلیس در حمله تروریستی ایرانشهر خاتمی: انرژی هسته‌ای انرژی آینده جهان است / اتحاد و انسجام دستور قرآن است رئیس‌جمهور دقایقی قبل به تهران بازگشت رهبر انقلاب: فرشچیان، ستاره درخشانی در آسمان هنر ایرانی بود وزیر کشور: باید بدترین سناریو را پیش‌بینی کنیم تا در شرایط سخت آماده باشیم انفجار مهمات عمل‌نکرده جنگ ۱۲ روزه در بیرانشهر؛ چند کودک شهید و مجروح شدند پزشکیان: حضور نیرو‌های خارجی در قفقاز اوضاع منطقه را دشوارتر می‌کند پزشکیان ارمنستان را به مقصد بلاروس ترک کرد خبر خوش نماینده مجلس در خصوص معیشت معلمان استاندار تهران: اجاره‌بها در برخی نقاط تهران با خروج اتباع تا ۳۵ درصد کاهش داشته / امروز جمعیتی معادل چند استان کشور از اتباع خارجی در تهران ساکن هستند واکنش علی مطهری به بیانیه جبهه اصلاحات پزشکیان: ارمنی‌ها در جامعه ایران محبوب و عزیز هستند کشف یک خانه تیمی وابسته به سرویس جاسوسی اسرائیل در تهران/ کشف و ضبط تعدادی ریز پرنده و پهپاد

پزشکیان: اجرای توافق جامع ایران و چین را با جدیت پیگیری می‌کنیم

مسعود پزشکیان در دیدار «ژانگ گوا چینگ» معاون نخست وزیر چین بیان اینکه از نخستین روزهای آغاز فعالیت خود به عنوان رئیس دولت، به دنبال اجرای توافق جامع با طرف چینی هستم، افزود: در دیدار اخیر با آقای «شی جین پینگ» تفاهم‌های خوبی داشتیم و سفر شما به تهران برای پیگیری این تفاهم‌ها نیز گواه عزم دولت چین برای گسترش روابط با ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 04
کد خبر: ۲۶۴۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز چهارشنبه در دیدار «ژانگ گوا چینگ» معاون نخست وزیر چین با اشاره به گفتگوهای سازنده خود با رئیس‌جمهور این کشور در حاشیه اجلاس سران بریکس در قازان روسیه، گفت: همکاری‌های ایران و چین از گذشته‌های دور همواره دوستانه و صمیمی بوده و امروز نیز روابط دو کشور راهبردی است.

وی با بیان اینکه از نخستین روزهای آغاز فعالیت خود به عنوان رئیس دولت، به دنبال اجرای توافق جامع با طرف چینی هستم، افزود: در دیدار اخیر با آقای «شی جین پینگ» تفاهم‌های خوبی داشتیم و سفر شما به تهران برای پیگیری این تفاهم‌ها نیز گواه عزم دولت چین برای گسترش روابط با ایران است.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه آمریکا در عرصه بین‌المللی به دنبال تمامیت‌خواهی و یکجانبه‌گرایی است، تصریح کرد: مصمم به گسترش همکاری‌های خود با چین و روسیه در راستای مقابله با یکجانبه‌گرایی هستیم.

معاون نخست وزیر چین نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام‌های گرم و بهترین آرزوهای رئیس‌جمهور کشورش به دکتر پزشکیان گفت: جمهوری اسلامی ایران کشوری بزرگ و مهم در منطقه و دارای نقش‌آفرینی سازنده و موثر در عرصه بین‌المللی است.

«ژانگ گوا چینگ» با بیان اینکه به منظور پیگیری تفاهم‌های روسای جمهور دو کشور در قازان به ایران سفر کرده است، خاطرنشان کرد: ایران برای چین شریکی راهبردی و مهم است و نگاه خود به روابط با شما را بر مبنای گسترش و تحکیم روابط استراتژیک و بلندمدت تنظیم کرده‌ایم. از تشریک مساعی جمهوری اسلامی برای تعمیق روابط فیمابین خرسندیم و در عرصه روابط دوجانبه و نیز تعاملات دو کشور در سازمان‌های بین‌المللی همکاری‌های مفیدی برای مقابله با یکجانبه‌گرایی داریم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار