حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

الفیاض: سوریه حوزه امنیتی و حیاتی عراق را نشان می‌دهد

رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق در واکنش به بحران سوریه گفت که سوریه حوزه امنیتی و حیاتی عراق را نشان می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۱ - ۱۶ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 06
کد خبر: ۲۶۴۹۳۶
الفیاض: سوریه حوزه امنیتی و حیاتی عراق را نشان می‌دهد

به گزارش راهبرد معاصر، فالح الفیاض، رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق امروز جمعه در واکنش به بحران سوریه گفت که حتی اگر عراق یکی از طرفین بحران نباشد، باید با توجه به اتفاقاتی که در کشور همسایه‌اش می‌افتد، اقدامات پیش‌گیرانه انجام دهد.

رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق گفت که آنچه عراق می خواهد، این است که مردم سوریه از این بحران نجات پیدا کنند. فیاض در ادامه اظهار داشت که سوریه حوزه امنیتی و حیاتی عراق را نشان می‌دهد و نمی‌توان آن را از عراق جدا کرد و هرکس برخلاف این را می‌گوید در «توهم» است.

رئیس سازمان الحشدالشعبی افزود: ما همه نوع توانایی و امکانات در اختیار داریم و هرکس بخواهد امنیت عراق را به هم بریزد، او را در هم خواهیم شکست.

فیاض گفت: بحران سوریه زمانی یک رویداد داخلی است که با گروه های تروریستی نباشد و ما تاریخ اخیر را به یاد داریم.

وی اظهار داشت که نقش نیروهای امنیتی خدمت به مردم عراق است و نیروهای الحشد الشعبی نیز از مردم عراق هست. رئیس سازمان الحشد الشعبی افزود: عراق امروز غیر از عراق 2014 است و موصل نیز همینطور است و ما در مسیر پیشرفت قرار داریم.

فیاض در ادامه گفت: گروه‌های تروریستی امروز همان نام‌هایی را دارند که ما با آن‌ها جنگیدیم و نینوا بزرگترین میدانی است که با داعش و غیر آن جنگید.

رئیس سازمان الحشد الشعبی افزود: وقتی سوریه توسط گروه‌های تروریستی تحت حمایت برنامه‌های خارجی و مداخله غرب کنترل می‌شود، نمی‌توانیم چشم خود را ببندیم./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار