تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

جزئیات گفتگوی تلفنی پزشکیان با نخست وزیر عراق درباره تحولات سوریه

مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران و محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق شامگاه یکشنبه در گفتگویی تلفنی آخرین وضعیت تحولات منطقه بویژه تحرکات اخیر گروهک‌های ترویستی در شمال سوریه را مورد بررسی قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۸ - ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 01
کد خبر: ۲۶۴۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ پزشکیان در این گفتگوی تلفنی حفظ تمامیت ارضی کشور‌ها از جمله سوریه را راهبرد منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و افزود: در شرایطی که منطقه در پی برقراری آتش بس در لبنان به سمت آرامش نسبی پیش می‌رفت و نگاه‌ها معطوف به غزه شده بود، اتفاقات اخیر در سوریه نگرانی‌هایی جدی درباره امنیت منطقه ایجاد کرد.

رئیس جمهور در ادامه ضمن اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای هرگونه همکاری در جهت مقابله با این اقدامات تروریستی در راستای حفظ امنیت منطقه، بر لزوم همگرایی و انسجام کشور‌های اسلامی در کمک به سوریه برای غلبه بر گروهک‌های تروریستی تأکید کرد و گفت‌: این قبیل اتفاقات بخشی از نقشه‌های شوم رژیم صهیونیستی برای توسعه ناامنی، اختلاف و درگیری در درون کشور‌های اسلامی است که این مسئله همسویی و تلاش مشترک امت اسلامی برای جلوگیری از گسترش روند‌های تروریستی در منطقه را امری ضروری ساخته است.

محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن ابراز نگرانی از بروز ناامنی در شمال سوریه، تحرکات اخیر گروهک‌های تروریستی را تلاشی از جانب رژیم صهیونیستی برای ضربه زدن به امنیت و چند پاره کردن حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه دانست و گفت‌: این اتفاقات ضرورت نقش‌آفرینی و تکاپوی دیپلماتیک جامعه جهانی و کشور‌های منطقه برای جلوگیری از گسترش و نفوذ تروریست‌ها را دو چندان کرده چرا که در غیر این صورت صلح و امنیت جهانی با مخاطرات جدی روبرو خواهد شد.

نخست وزیر عراق در ادامه با بیان اینکه کشورش برای ایفای نقش پیشگامانه در مقابله با تحرکات گروهک‌های تروریستی آمادگی دارد، تصریح کرد: ما از طریق تماس‌های مستمر با سران کشور‌های منطقه در راستای ایجاد بستر همکاری مشترک در زمینه مقابله با تروریسم در تلاش هستیم و معتقدیم همه کشور‌های منطقه نیز برای جلوگیری از گسترش تروریسم باید در یک جبهه برای بازگرداندن ثبات و امنیت به سوریه تلاش کنند.

محمد شیاع السودانی با تأکید بر اینکه دولت و ملت عراق نقشه‌های شوم رژیم صهیونیستی برای ترویج گفتمان فرقه‌گرایانه در این کشور را ناکام خواهد گذاشت، افزود: در برهه حساس کنونی همه تلاش‌ها و اقدامات دولت و ملت عراق در چارچوب مقابله با تروریسم تعریف خواهد شد نه دامن زدن به گفتمان فرقه گرایانه.

کلمات کلیدی: سوریه عراق
مطالب مرتبط
ارسال نظر