دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

مدارس ابتدایی البرز غیرحضوری شد + جزییات

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز گفت: به دلیل آلودگی هوا مدارس ابتدایی در دو شیفت صبح و بعدازظهر، ۱۷ و ۱۸ آذرماه البرز به جز شهرستان طالقان و بخش آسارا غیرحضوری اعلام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۱۶ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 06
کد خبر: ۲۶۴۹۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، احمد افضلی شامگاه جمعه ۱۶ آذرماه گفت: همچنین مهدهای کودک، پیش دبستانی و مدارس استثنایی نیز تعطیل خواهند بود.

این‌ مسئول با بیان اینکه این تصمیم در جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای استان اتخاذ شده است، اظهار کرد: این تصمیم با توجه به استقرار جو پایدار، روند افزایش آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا اتخاذ شده است.

افضلی از مدیران دستگاه‌های اجرایی البرز خواست با مرخصی کارکنان دارای اولویت شامل؛ افراد دارای بیماری‌های قلبی، تنفسی، خانم‌های باردار و مادرانی که فرزند زیر ۷ سال دارند، موافقت کنند.

وی تاکید کرد: با توجه به وضعیت آلودگی هوا شایسته است از حضور دانش آموزان در فضای باز در زنگ ورزش در سایر مقاطع خودداری به عمل آید.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز از شهروندان خواست با استفاده از وسایل نقلیه عمومی مسئولان را در مدیریت صحیح منابع و کاهش آلودگی هوای استان یاری دهند./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر