ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

مشاور امنیت ملی آمریکا: با تمام گروه‌ها در سوریه همکاری خواهیم کرد

سالیوان تأکید کرد: ما با تمام گروه‌ها در سوریه همکاری خواهیم کرد. اظهارات منتشر شده از سوی گروه‌های شورشی در سوریه، از جمله گروه‌های قرار گرفته در فهرست تروریستی، خوب است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 09
کد خبر: ۲۶۵۲۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا، به سی‌بی‌اس گفت: هر چیزی در سوریه بهتر از یک رژیم است که مردم خود را برای ۵۰ سال نابود کرده است و فرصتی برای ساختن چیزی بسیار بهتر در آینده در سوریه وجود دارد.

وی افزود: خطراتی از احتمال بازگشت افراط‌گرایی و تروریسم در سوریه وجود دارد، ما فوراً با این خطرات مانند حملات هوایی که بایدن دیروز علیه داعش دستور آن را داد، مقابله می‌کنیم.

سالیوان تأکید کرد: ما با تمام گروه‌ها در سوریه همکاری خواهیم کرد. اظهارات منتشر شده از سوی گروه‌های شورشی در سوریه، از جمله گروه‌های قرار گرفته در فهرست تروریستی، خوب است.

سالیوان ادامه داد: سوال این است که گروه‌های شورشی برای رسیدن به آینده‌ای بهتر در سوریه چه خواهند کرد؟ ما مستقیماً در حمله‌ای که شورشیان را در سوریه به قدرت رساند، شرکت، حمایت یا بخشی از آن نبودیم؛ ما بخشی از یک تلاش منطقه‌ای و بین‌المللی گسترده برای تضعیف حامیان اسد بودیم.

مشاور امنیت ملی آمریکا در پایان گفت: نقش آمریکا مستقیم نبوده، اما در فراهم کردن شرایط برای تنها گذاشتن اسد بدون حمایت، حضور داشته است. 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار