هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

سوریه خواستار خروج فوری آمریکا از خاک خود شد

سوریه خواستار خروج فوری آمریکا از خاک خود شد وزارت امور خارجه سوریه در بیانیه‌ای با اشاره به حملات «قسد» با حمایت نیرو‌های اشغالگر آمریکا در «دیرالزور» و «الحسکه»، خواستار خروج فوری آمریکا از خاک کشور خود شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 10
کد خبر: ۲۵۳۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت امور خارجه سوریه در بیانیه‌ای از حملات جنایتکارانه شبه‌نظامیان «نیرو‌های سوریه دموکراتیک» موسوم به «قسد» به دیرالزور، الحسکه و القامشلی واقع در شمال شرق سوریه و شهادت شماری از شهروندان سوری خبر داد.

در این بیانیه آمده است که هواپیما‌های جنگی آمریکا با حمایت قسد، غیرنظامیانی را که از خانواده‌ها و روستاهایشان دفاع می‌کردند، هدف قرار دادند.

وزارت امور خارجه سوریه همچنین تأکید کرد که اشغالگری آمریکا در خاک سوریه، نقض آشکار حاکمیت این کشور و حمایت آمریکا از شبه‌نظامیان جدایی‌طلب ابزار این کشور برای اجرای طرح‌هایش است.

سوریه همچنین خواستار توقف این تجاوزات آمریکا و خروج فوری این کشور از خاک سوریه و احترام به خواسته مردم این کشور شد.

منابع خبری بامداد شنبه از حمله پهپادی به پایگاه نظامیان آمریکا در استان الحسکه واقع در شمال شرق سوریه خبر دادند.

منابع محلی از وقوع چند انفجار در پایگاه نظامیان آمریکا در خراب الجیر واقع در حومه شمالی الحسکه خبر دادند.

از سوی دیگر وزارت دفاع سوریه امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد: مقر‌های شبه نظامیان را در روستا‌های «تدیل» و «کفرعمه» واقع در غرب حلب هدف قرار دادیم و این حملات که منجر به کشته یا زخمی شدن تعداد زیادی از آنها شد.

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد: یگان‌های ارتش که که در حومه ادلب فعالیت می‌کردند توانستند پنج پهپاد گروه‌های مسلح را سرنگون و منهدم کنند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار