بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

ترور یک شیمیدان برجسته در دمشق

منابع رسانه‌ای از ترور یک شیمیدان برجسته سوری در خانه‌ای در دمشق خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 10
کد خبر: ۲۶۵۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه العهد عراق گزارش داد که دکتر «حمدی اسماعیل ندی» شیمیدان آلی توسط افراد ناشناس در خانه‌اش در دمشق ترور شد.

 

منابع رسانه‌ای عربی در این باره گزارش دادند که حمدی اسماعیل یک شیمیدان برجسته در زمینه تولید دارو‌های ارگانیک در صنعت داروسازی سوریه بود. این منابع همچنین به احتمال دست داشتن موساد و آمریکا در این ترور اشاره کرده‌اند.

 

فعالان شبکه‌های اجتماعی نیز در این باره نسبت به تکرار سناریو ترور دانشمندان هسته‌ای در عراق اینبار در سوریه هشدار دادند.

 

تیم ترور موساد سابقه طولانی در ترور دانشمندان و نخبگان جهان به ویژه در جامعه اسلامی دارد. در این میان کشور عراق از جمله کشور‌های عربی و اسلامی است که بسیاری از دانشمندانش قربانی سیاست وحشیانه ترور رژیم صهیونیستی شده‌اند.

 

در تاریخ ۱۴ ژوئیه ۲۰۰۵ مرکز اطلاعات فلسطین از گزارشی رونمایی کرد که نشان می‌داد وزارت خارجه آمریکا آن را برای اطلاع رئیس جمهور وقت این کشور از استقرار عناصر صهیونیستی و خارجی که موساد برای همکاری با آمریکا به عراق فرستاده بود، آماده کرده است.

 

بر اساس این گزارش، قرار بود عناصر صهیونیستی و خارجی که به عراق فرستاده شده بودند دست‌کم ۵۳۰ دانشمند عراقی و بیش از ۲۰۰ استاد دانشگاه و شخصیت‌های آکادمیک دیگر این کشور را ترور کنند./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار