تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان جنگ ایران چگونه هزینه زندگی آمریکایی‌ها را افزایش داد؟ امام جمعه موقت تهران: موفقیت‌های جنگ از عنایت خدا بود

پزشکیان: کمبود گاز و برق در کشور داریم، اما هوای سالن‌های نمایشگاه گرم‌تر از حدی است که مجبور می‌شویم کاپشن را از تن در بیاوریم

پزشکیان: کمبود گاز و برق در کشور داریم، اما هوای سالن‌های نمایشگاه گرم‌تر از حدی است که مجبور می‌شویم کاپشن را از تن در بیاوریم رئیس‌جمهور با اشاره به آمادگی دولت برای جلسه با فعالان حوزه صنعت‌ومعدن گفت: از گروه‌هایی که توانایی تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی دارند، استقبال می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 12
کد خبر: ۲۶۵۵۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان صبح امروز؛ پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ پس از بازدید سه ساعته از نمایشگاه توانمندی‌های بخش صنعت و معدن در رشد اقتصادی ۸ درصد درباره تلاش دولت چهاردهم برای برداشتن موانع از سر راه صنایع و با اشاره به این‌که «دغدغه‌های فعالان این حوزه را شنیدیم و مشکلاتی که سر راه داشتند را مطرح کردند» اظهار کرد: آمادگی داریم با هر کدام از فعالان حوزه صنعت‌ومعدن جلسه‌های اختصاصی بگذاریم. از گروه‌هایی که توانایی تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی دارند، استقبال می‌کنیم.

وی هم‌چنین با انتقاد از دمای بالای نمایشگاه صنعت‌ومعدن در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد:کمبود گاز و برق در کشور داریم، اما هوای سالن‌های نمایشگاه گرم‌تر از حدی است که مجبور می‌شویم کاپشن را از تن در بیاوریم.

وی خاطرنشان کرد: یکی از اولویت‌های دولت، تلاش برای رفع ناترازی‌های حوزه انرژی با حضور دانشگاهیان و متخصصان حوزه است.

رئیس‌جمهور با بیان این‌که «مصرف ۹۰ درصد آب بازیافتی، فاجعه است.» ادامه داد: ۳ برابر میانگین دنیا، گاز و برق مصرف می‌کنیم. این در حالی است که برای صنایع، کمبود گاز و برق داریم.

وی با بیان این‌که «دولت آمادگی رفع موانع برای تحقق اهداف بخش خصوصی را دارد»، تصریح کرد: حل چالش‌های ناترازی در کشور به کمک بخش خصوصی محقق خواهد شد؛ ما برای تمدن، صنعت و آینده کشور هم که شده باید به فکر حل مشکلات موجود باشیم.

رئیس جمهور ضمن انتقاد از مصرف غیراستاندارد انرژی در صنایع، ادارات و مصرف خانگی ابراز امیدواری کرد دولت، تولیدکنندگان و مردم با تجدیدنظر در سیاست‌ها و اصلاح الگوی مصرف به میزان بهره‌وری انرژی در کشور کمک کنند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار