پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد

پزشکیان: باید با مردم درخصوص اصلاحات اقتصادی ضروری صحبت کنیم

رئیس جمهور گفت: اکثر یارانه‌های توزیعی در کشور به دست کسانی می‌رسد که احتیاج چندانی به آن ندارند؛ ما باید در وهله اول با مردم در زمینه اصلاحات اقتصادی ضروری صحبت کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 25
کد خبر: ۲۶۴۰۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان رئیس جمهور پیش از ظهر امروز دوشنبه در دیدار اعضای «شورای هماهنگی تشکل‌های مهندسی، صنفی و حرفه‌ای کشور» ضمن استماع گزارش اعضای این شورا در خصوص آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی و زیربنایی کشور، موانع و مشکلات پیش‌روی شرکت‌های مجری و همچنین راه‌کار‌های پیشنهادی برای بهبود وضعیت و تسریع اجرای این پروژه‌ها، توجه به کار کارشناسی علمی و دقیق را محور عمل دولت چهاردهم در همه بخش‌ها به خصوص اجرای پروژه‌های زیربنایی و عمرانی دانست که قرار است با اجرای آنها ایران طبق سند چشم‌انداز در جایگاه اول منطقه قرار گیرد.

رئیس جمهور ضمن استقبال از برگزاری اینگونه نشست‌ها و همچنین تاکید بر استمرار این روند به صورت منظم، اظهارکرد: از همکاری با همه کسانی که می‌توانند به دولت برای حل مشکلات مردم کمک کنند، استقبال خواهیم کرد، زیرا ما کاری جز پیگیری مشکلات مردم نداریم.

پزشکیان با تاکید بر ضرورت استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و منابع ارزشمند در کشور با نگاه به سند چشم‌انداز افزود: به عنوان یک شهروند ایرانی هرگز نمی‌توانم بپذیرم که مردم کشورم چشم به آن سوی مرز‌ها داشته باشند و تصور کنند که کشور‌های دیگر منطقه از ما پیشرفته‌تر هستند. ما در منابع و توان‌مندی‌های سرزمینی از بسیاری کشور‌های دیگر بالاتر هستیم و باید اعتبار، جایگاه و هویت خود را در منطقه به لحاظ اقتصادی و تکنولوژی بازیابی کنیم.

رئیس جمهور با اشاره به مطرح شدن پروژه «انتقال پایتخت از تهران» و اصرار برخی برای ماندگاری در این شهر، گفت: در گزارش‌های شما دوستان موضوع آمایش سرزمینی برای ساخت شهر‌ها و جاده‌ها مطرح شد، از نظر من توسعه شهر تهران بدون اتکا به طرح‌های علمی و کارشناسی شده پیش رفته است.

وی با تاکید بر اینکه دولت مُصر بر انجام پروژه‌هایی همراه با توسعه پایدار و ماندگار است، تصریح کرد: دولت چهاردهم حتماً اصرار به انجام پروژه‌ها با تکیه بر مطالعات و برنامه‌های کارشناسی دارد.

پزشکیان در پاسخ به گزارش اعضای جلسه در خصوص راهکار‌های رفع موانع تولید، در راستای سهولت در سرمایه‌گذاری و امکان افزایش مشارکت‌پذیری مردم در طرح‌های توسعه‌ای، گفت: ما در جلسه سران قوا نیز همراه با آقای دکتر قالیباف و حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای در خصوص عزم و اراده نظام برای ایجاد بستری امن جهت انجام فعالیت‌های اقتصادی و از بین بردن موانع گفتگو کرده‌ایم و مصمم به اجرا و انجام این کار هستیم.

پزشکیان با بیان اینکه دولت در پی برقراری حق و عدالت در جامعه است، گفت: اکثر یارانه‌های توزیعی در کشور به دست کسانی می‌رسد که احتیاج چندانی به آن ندارند؛ ما باید در وهله اول با مردم در زمینه اصلاحات اقتصادی ضروری صحبت کنیم و در وهله بعد پیش و حین اجرای این طرح‌ها، تور‌های حمایتی برای اقشار آسیب‌پذیر داشته باشیم.

رئیس جمهور با استقبال از پیشنهاد برگزاری جلسات فصلی با اعضای این شورا و سایر فعالین اقتصادی و تولیدی در کشور، اظهار کرد: همه باید دست به دست یکدیگر دهیم تا بتوانیم کشور را از مشکلاتی که در آن گرفتار شده خلاص کنیم و ایرانی برازنده ایرانیان بسازیم. من در دولت کاری جز پیگیری امور مردم ندارم، لذا همواره از دیدار و گفتگو با شما که برای اعتلای این سرزمین تلاش و مجاهدت می‌کنید، استقبال خواهم کرد. نه یک ساعت و یک جلسه، بلکه حاضرم چندین روز با یکدیگر صحبت کنیم تا در کنار هم بر مشکلات فائق بیائیم.

در ابتدای این جلسه پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه ضمن معرفی «نهاد تعامل» و «شورای هماهنگی تشکل‌های مهندسی، صنفی و حرفه‌ای کشور» گزارشی از نحوه تعامل دولت و این شورا ارائه داد. همچنین برخی از اعضای این شورا گزارش‌هایی از وضعیت فعالیت‌های اقتصادی خود ارائه و به تشریح دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و پیشنهادات خود پرداختند.

به ویژه صادرات خدمات فنی و مهندسی در قالب بسته حمایتی دولت، تعیین تکلیف ۹۰ هزار پروژه نیمه تمام در کشور، توجه دولت به طرح آمایش سرزمینی جهت احداث شهر‌های جدید، امکان دسترسی به منابع و استفاده از اسناد بالادستی در اجرای طرح‌های توسعه، تدوین نظام فنی و اجرای یکپارچه، جلب مشارکت بخش خصوصی، قانون‌زدایی و التزام عملی دولت به میدان دادن به بخش خصوصی و اجرای قوانین و افزایش بودجه عمرانی با توجه به توان بخش خصوصی از اهم نکات مطرح شده از سوی حاضرین در جلسه بود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر