ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست

پزشکیان: کمبود گاز و برق در کشور داریم، اما هوای سالن‌های نمایشگاه گرم‌تر از حدی است که مجبور می‌شویم کاپشن را از تن در بیاوریم

پزشکیان: کمبود گاز و برق در کشور داریم، اما هوای سالن‌های نمایشگاه گرم‌تر از حدی است که مجبور می‌شویم کاپشن را از تن در بیاوریم رئیس‌جمهور با اشاره به آمادگی دولت برای جلسه با فعالان حوزه صنعت‌ومعدن گفت: از گروه‌هایی که توانایی تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی دارند، استقبال می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 12
کد خبر: ۲۶۵۵۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان صبح امروز؛ پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ پس از بازدید سه ساعته از نمایشگاه توانمندی‌های بخش صنعت و معدن در رشد اقتصادی ۸ درصد درباره تلاش دولت چهاردهم برای برداشتن موانع از سر راه صنایع و با اشاره به این‌که «دغدغه‌های فعالان این حوزه را شنیدیم و مشکلاتی که سر راه داشتند را مطرح کردند» اظهار کرد: آمادگی داریم با هر کدام از فعالان حوزه صنعت‌ومعدن جلسه‌های اختصاصی بگذاریم. از گروه‌هایی که توانایی تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی دارند، استقبال می‌کنیم.

وی هم‌چنین با انتقاد از دمای بالای نمایشگاه صنعت‌ومعدن در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد:کمبود گاز و برق در کشور داریم، اما هوای سالن‌های نمایشگاه گرم‌تر از حدی است که مجبور می‌شویم کاپشن را از تن در بیاوریم.

وی خاطرنشان کرد: یکی از اولویت‌های دولت، تلاش برای رفع ناترازی‌های حوزه انرژی با حضور دانشگاهیان و متخصصان حوزه است.

رئیس‌جمهور با بیان این‌که «مصرف ۹۰ درصد آب بازیافتی، فاجعه است.» ادامه داد: ۳ برابر میانگین دنیا، گاز و برق مصرف می‌کنیم. این در حالی است که برای صنایع، کمبود گاز و برق داریم.

وی با بیان این‌که «دولت آمادگی رفع موانع برای تحقق اهداف بخش خصوصی را دارد»، تصریح کرد: حل چالش‌های ناترازی در کشور به کمک بخش خصوصی محقق خواهد شد؛ ما برای تمدن، صنعت و آینده کشور هم که شده باید به فکر حل مشکلات موجود باشیم.

رئیس جمهور ضمن انتقاد از مصرف غیراستاندارد انرژی در صنایع، ادارات و مصرف خانگی ابراز امیدواری کرد دولت، تولیدکنندگان و مردم با تجدیدنظر در سیاست‌ها و اصلاح الگوی مصرف به میزان بهره‌وری انرژی در کشور کمک کنند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار