زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

مرگ تدریجی ۹۶ درصد از کودکان نوار غزه

یک پژوهش جدید از اثرات روانی ناشی از تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه برای دومین سال متوالی نشان می‌دهد که ۹۶ درصد از کودکان غزه احساس می‌کنند که مرگ آن‌ها نزدیک است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 14
کد خبر: ۲۶۵۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر،  یک پژوهش جدید از اثرات روانی ناشی از تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه برای دومین سال متوالی نشان می‌دهد که 96 درصد از کودکان غزه احساس می کنند که مرگ آن‌ها نزدیک است، در حالی که نیمی از این کودکان آرزوی مرگ می‌کنند.

 

به گزارش روزنامه بریتانیایی «گاردین»، این پژوهش که به وسیله یک سازمان غیردولتی مستقر در غزه و با حمایت ائتلاف «بچه های جنگ» انجام شد، به تأثیر مخرب روانی جنگ بر کودکان نوار غزه اشاره می‌کند.

 

هلن پتینسون، مدیر اجرایی کودکان جنگ در بریتانیا، گفت: «این گزارش نشان می‌دهد که غزه یکی از بدترین مکان‌ها در جهان برای کودکان است، علاوه بر نابودی بیمارستان‌ها، مدارس و خانه‌ها، ویرانی روانی که کودکان از آن رنج می‌برند نامرئی اما ویرانگر است».

 

این پژوهش ارزیابی آرای والدین یا مراقبان 504 کودک از خانواده‌هایی بود که از معلولیت، جراحت یا کمبود خدمات رنج می‌بردند. این ارزیابی در ژوئن سال جاری انجام شد. این بدین معنی است که این پژوهش ممکن است تأثیر کامل روانی جنگ بر کودکان را منعکس نکند، جنگی که بیش از 14 ماه طول کشیده است.

 

بر اساس گزارش دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد، از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه از 7 اکتبر 2023 (15 مهرماه سال گذشته) تاکنون بیش از 44 هزار نفر در نوار غزه به شهادت رسیده‌اند که حدود 44 درصد آن‌ها کودک هستند.

 

در این پژوهش آمده است که عارضه‌های روانی شدیدی که کودکان از آن رنج می‌برند عبارتند از: ترس، نگرانی، اختلالات خواب، کابوس،‌ جویدن ناخن،‌ مشکل تمرکز و کناره‌گیری اجتماعی.

 

زیرا که این کودکان شاهد بمباران خانه‌ها و مدرسه‌هایشان بودند،  همچنانکه این کودکان عزیزان خود را در این جنگ از دست داده و آواره شده و از خانواده خود دور افتاده و هنگام فرار به دنبال امنیت بودند.

 

برآوردها نشان می‌دهد که حدود 1.9 میلیون فلسطینی از خانه‌های خود آواره شده که معادل 90 درصد ساکنان نوار غزه است که نیمی از آن‌ها کودکان هستند . این پژوهش نشان می‌دهد که بیش از 60 درصد از کودکان مورد بررسی در طول جنگ در معرض حوادث دردناک قرار گرفته‌اند و برخی از آن‌ها نیز در معرض چندین تجربه دردناک قرار گرفته‌اند.

 

بر اساس گزارش فوق، تعداد کودکانی که از خانواده های خود در غزه جدا شده اند، حدود 17 هزار نفر تخمین زده می شود که در معرض افزایش خطر سوءاستفاده و تجاوز قرار دارند و این گزارش تأیید می‌کند که تأثیرات روانی این تجربیات ممکن است برای مدت طولانی بعد از پایان جنگ نیز ادامه داشته و به زندگی روزمره و روابط اجتماعی آن‌ها عمیقاً تأثیر بگذارد.

 

در این پژوهش آمد است که احساس مرگ در میان کودکان نوار غزه امری رایج شده است، بطوری که 96 درصد از آن‌ها گفته اند که احساس می‌کنند زندگی آن‌ها در خطر است، در حالی که 49 درصد از آن‌ها گفته‌اند که آرزوی مرگ دارند. این احساسات در بین پسران 72 درصد و در بین دختران 26 درصد است.

 

جنگ غزه امروز وارد چهارصد و سی و پنجمین روز خود شد، در حالی که ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی همچنان به بمباران مناطق مختلف این منطقه ادامه می‌دهد و هر روز ده‌ها شهید و زخمی به‌جای می‌گذارد.

 

وزارت بهداشت غزه دیروز اعلام کرد: تعداد شهدای غزه از هفتم اکتبر سال گذشته تاکنون به 44 هزار و 875 نفر و تعداد مجروحان هم به 106 هزار و 757 نفر رسیده است.

 

گزارش‌های سازمان ملل نیز نشان می‌دهد که 70 درصد قربانیان نوار غزه زنان و کودکان هستند./ jskdl

ارسال نظر