اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

سفر رؤسای سرویس‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی به اردن

رژیم صهیونیستی که این روزها نگران باز شدن جبهه اردن به روی خود است، از سفر رؤسای سرویس های جاسوسی شاباک و امان به سرزمین‌های اشغالی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 15
کد خبر: ۲۶۵۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری فلسطینی شهاب به نقل از شبکه تلویزیونی عبری زبان کان گزارش داد که رونین بار رئیس سرویس جاسوسی «شاباک» و نیز رئیس دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی «امان» به اردن سفر کرده اند.

 

این شبکه تلویزیونی گزارش داد که سفر مقام‌های ارشد جاسوسی رژیم صهیونیستی به اردن به علت نگرانی از تأثیرات اوضاع سوریه بر سرزمین‌های اشغالی صورت گرفته است.

 

این در حالی است که نظر می‌رسد نگرانی تل‌آویو از باز شدن جبهه اردن در نتیجه تحرکات مردمی در این کشور عامل اصلی حضور فرماندهان جاسوسی این رژیم در اردن است.

 

در همین راستا رسانه‌های عبری زبان دیروز ضمن ابراز نگرانی از باز شدن این جبهه تاکید کردند که ساخت حصار مرزی با اردن مشکل احتمال باز شدن یک جبهه جدید علیه رژیم صهیونیستی را حل نمی‌کند.

 

روزنامه یدیعوت آحارونوت نیز گزارش داد که نگرانی‌ها نسبت به حضور نیروهای ضدصهیونیستی در مرزهای شرقی فلسطین اشغالی تشدید شده و ممکن است تل آویو شاهد سلسله حملات پهپادی در این منطقه باشد.

 

یدیعوت به عملیات صورت گرفته در اواخر ماه اکتبر گذشته و نفوذ نیروهای ضدصهیونیستی به شهرک نیووت هاکی کار و زخمی و کشته شدن ۲ نظامی صهیونیست و عملیات انجام شده در ماه نوامبر و عبور یک کامیون اردنی از حصار مرزی در نزدیکی ایلات اشاره کرد.

 

گیورا آیلند رئیس سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز پیشتر نسبت به آغاز مجدد عملیات‌های ضدصهیونیستی از سمت اردن هشدار داده بود. وی گفت که اردن از لحاظ جغرافیایی به ایلات نزدیک بوده و این مسأله برای رژیم صهیونیستی دردسرساز است./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار