اقامت اتباع افغانستانی حتی به صورت کوتاه‌مدت در مازندران ممنوع است-راهبرد معاصر
پزشکیان وارد دوشنبه شد بودجه کشور در صحن مجلس نهایی شد بررسی «طرح تنقیح و تدوین قانون جامع سلامت» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان پیکر بانو «منیره گرجی» بدون تشریفات مرسوم تشییع شد + فیلم وزارت دفاع: سلاح‌های متنوعی روی پهپاد‌ها تست می‌کنیم؛ از دورایستا‌ها و بمب‌های لیزری تا موشک‌های هوا به هوا پزشکیان: هر گونه دخالت خارجی و تلاش برای تهدید و تحریم ونزوئلا محکوم به شکست است تهیه پیش‌نویس طرح توسعه جزایر سه‌گانه ایرانی استاندار تهران: امکانات در تهران به صورت عادلانه توزیع نشده است علی شمخانی: بررسی لوایح پالرمو و CFT وطن‌فروشی نیست سه مامور انتظامی در جاده شوشتر به گتوند هدف تیراندازی افراد ناشناس قرار گرفتند رمز موفقیت نظام، پشتیبانی مردمی است دستگیری عضو گروهک تروریستی داعش در جویبار محسن رضایی: سوریه دچار اختلاف در داخل و بین قدرت‌های بازیگر خواهد شد پزشکیان: قوی‌ترین سلاح برابر دشمن، ایجاد امید در مردم است کمیسیون تلفیق میزان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را تعیین کرد

اقامت اتباع افغانستانی حتی به صورت کوتاه‌مدت در مازندران ممنوع است

مشاور وزیر کشور و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور گفت:اشتغال و اقامت اتباع افغانستانی حتی به صورت کوتاه‌مدت در مازندران ممنوع است و اتباع اهل این کشور فقط با ویزای گردشگری می‌توانند به این خطه از شمال کشور سفر کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 15
کد خبر: ۲۶۵۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، نادر یاراحمدی یکشنبه، ۲۵ آذرماه در حاشیه سفر به مازندران و حضور در نشست بررسی وضعیت اتباع به خبرنگاران گفت: مازندران برای برخی از اتباع به ویژه اتباع افغانستانی منطقه ممنوعه محسوب می‌شود و این اتباع که می‌توانند در برخی استان‌ها به صورت قانونی حضور داشته باشند به هیچ وجه نمی‌توانند در مازندران به صورت قانونی هم به اشتغال بپردازند.

وی با بیان این‌که اتباع افغانستانی فقط می‌توانند با دریافت ویزای گردشگری به عنوان گردشگر به مازندران سفر کنند، افزود: هر گونه اشتغال به کار برای اتباع افغانستانی ممنوع است و ما حتی برای اتباع افغانستانی مجوز اقامت کوتاه‌مدت در مازندران هم صادر نمی‌کنیم.

مشاور وزیر کشور بیان کرد: بر اساس مصوبات شورای امنیت کشور استان‌های مختلف به استان‌های ممنوعه و استان‌های مجاز برای حضور اتباع افغانستانی تقسیم شدند که مازندران در دسته استان‌های ممنوعه قرار می‌گیرد.

یاراحمدی گفت: یکی از مشکلات ما این است که در سال تعداد زیادی اتباع افغانستانی با استفاده از ویزای گردشگری به مازندران سفر می‌کنند و متاسفانه توسط کارفرمایانی به کار گرفته می‌شوند. این اقدام می‌تواند مخاطرات امنیتی در پی داشته باشد. کارفرمایان نباید کسی که هویتش هنوز برای ما روشن نیست را به کار بگیرند.

رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور تصریح کرد: از همه کارفرمایان و مالکان مناطق گردشگری خواهش می‌کنم در این زمینه با همه مقام‌ها و دستگاه‌های امنیتی و ادارات کل اتباع در استان‌ها همکاری کنند تا در این زمینه مشکلی ایجاد نشود.

وی با اشاره به پذیرش اتباع افغانستانی در کشور در زمان وقوع جنگ داخلی این کشور، اظهار کرد: ما نمی‌توانیم نسبت به تحولاتی که در کشور افغانستانی صورت می‌گیرد بی‌تفاوت باشیم. در یک شرایطی عده‌ای را به عنوان آواره که یک تعریف حقوقی برای جنگ‌زدگان است پذیرفتیم و به آنها امکانات دادیم. اما امروز اعلام می‌کنیم دیگر توان نداریم و زیرساخت‌های ما توان جذب بیشتر از این را ندارد.

این مسئول درباره اقدامات در حال انجام برای پیشگیری از ورود اتباع افغانستانی در کشور گفت:در مرز ساخت دیوار‌هایی برای جلوگیری از حضور گسترده اتباع در داخل کشور آغاز شده و فعالیت‌های قانونی با استفاده از مصوبات قانونی جدید و کمک‌هایی که قوه قضاییه انجام می‌دهد در حال انجام است.

مشاور وزیر کشور افزود: در تمام ایستگاه‌هایی که در کل استان‌ها و مناطق مرزی داریم از همه کسانی که شناسایی و دستگیر می‌شوند آزمایش‌های بیومتریک شامل اثر انگشت و عنبیه ثبت می‌شود و امکان ندارد کسی که دستگیر می‌شود را نتوانیم شناسایی کنیم. اما از همه مردم نیز می‌خواهیم در این زمینه کمک کنند.

یاراحمدی تصریح کرد: ما هم به دنبال روش‌های جدید هستیم تا بتوانیم با قوانینی که به ما اجازه می‌دهد با اتباع غیرمجاز برخورد قانونی داشته باشیم و در مقابل این اقدامات هم نسبت به همه کسانی که به صورت مجاز در کشور حضور می‌یابند همان میزبانی را ادامه می‌دهیم و خدمات بهتری را ارائه خواهیم کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر