رفع تعلیق ارسال بمب‌های یک تُنی آمریکا به رژیم اسرائیل اعتصاب گسترده ضد دولتی به رهبری دانشجویان در صربستان روسیه: حمله پهپادی اوکراین به «بریانسک» خنثی شد جزئیات سفر هیئت‌های حماس و جهاد اسلامی به قاهره مقامات آمریکایی: تروریستی خواندن انصارالله تاثیری بر مواضعشان ندارد مهر تأیید سنا بر کریستی نوئم به عنوان وزیر امنیت داخلی ترامپ وزیر دفاع جدید آمریکا: نمی‌خواهیم جنگی به راه بیندازیم، بلکه می‌خواهیم جلوی جنگ‌ها را بگیریم حماس: اسراییل در اجرای مفاد توافق آتش‌بس تعلل می‌کند یک اسیر با تابعیت آمریکایی در مرحله سوم آزاد می‌شود استقرار ارتش لبنان در چند روستای جنوب لیطانی فعالیت سفارت امارات در بیروت پس از سه سال از سرگرفته شد ماکرون: در حال تماس‌هایی برای حفظ آتش‌بس لبنان هستیم انصارالله یمن ۱۵۳ اسیر را آزاد کرد انصارالله یمن، ده‌ها اسیر دولت مستعفی را آزاد می‌کند واکنش حماس به اقدام آمریکا برای تروریستی خواندن انصارالله یمن

تصمیم ایران و پاکستان پیرامون شدت بخشیدن به اقدامات مشترک برای پاسخ به تروریسم در ۲ سوی مرز‌ها

وزیر خارجه کشور روابط بین ۲ کشور ایران و پاکستان را تاریخی و خوب توصیف و تاکید کرد: این روابط همچنان باید ارتقا یابد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۲ - ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 11
کد خبر: ۲۶۲۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره سفر هفته گدشته خود به پاکستان گفت: با توجه به تحولات جاری در منطقه ما و تهاجمات ادامه دار رژیم صهیونیستی به غزه و لبنان و امکان کشیده شدن کل منطقه به یک جنگ فراگیر چیزی که توسط همه کشور‌های منطقه می‌توان از آن ممانعت کرد، در ادامه سفر به چند کشور منطقه، سفر کوتاه یک روزه‌ای نیز به پاکستان داشتم.

وی در گفتگو با شبکه PTV World پاکستان افزود: ما تصمیم گرفتیم تلاش‌هایمان را برای توقف تهاجمات رژیم صهیونیستی در منطقه هماهنگ کنیم. همچنین لازم می‌دانم از موضع محکم دولت پاکستان در محکومیت تهاجم رژیم صهیونیستی به ایران تشکر کنم.

وزیر خارجه ایران ادامه داد: در این سفر در خصوص چگونگی مقابله با پدیده تروریسم که چالشی بزرگ است، رایزنی صورت گرفت. ما تصمیم گرفتیم اقدامات مشترک را در خصوص پاسخ به تروریسم در ۲ سوی مرز‌ها شدت ببخشیم.

عراقچی تاکید کرد: روابط بین ۲ کشور ایران و پاکستان تاریخی و خوب است و جنبه‌های مختلفی دارد، اما همچنان باید ارتقا یابد. ما به روابط اقتصادی گسترده‌تر نیاز داریم. تحریم‌ها وجود دارد، اما ما قادریم که راهکار و مکانیسم جدیدی را برای شراکت اقتصادی خود بدون توجه به تحریم‌ها و مجازات‌های تحریمی توسعه دهیم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر