عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

تصمیم ایران و پاکستان پیرامون شدت بخشیدن به اقدامات مشترک برای پاسخ به تروریسم در ۲ سوی مرز‌ها

وزیر خارجه کشور روابط بین ۲ کشور ایران و پاکستان را تاریخی و خوب توصیف و تاکید کرد: این روابط همچنان باید ارتقا یابد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۲ - ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 11
کد خبر: ۲۶۲۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره سفر هفته گدشته خود به پاکستان گفت: با توجه به تحولات جاری در منطقه ما و تهاجمات ادامه دار رژیم صهیونیستی به غزه و لبنان و امکان کشیده شدن کل منطقه به یک جنگ فراگیر چیزی که توسط همه کشور‌های منطقه می‌توان از آن ممانعت کرد، در ادامه سفر به چند کشور منطقه، سفر کوتاه یک روزه‌ای نیز به پاکستان داشتم.

وی در گفتگو با شبکه PTV World پاکستان افزود: ما تصمیم گرفتیم تلاش‌هایمان را برای توقف تهاجمات رژیم صهیونیستی در منطقه هماهنگ کنیم. همچنین لازم می‌دانم از موضع محکم دولت پاکستان در محکومیت تهاجم رژیم صهیونیستی به ایران تشکر کنم.

وزیر خارجه ایران ادامه داد: در این سفر در خصوص چگونگی مقابله با پدیده تروریسم که چالشی بزرگ است، رایزنی صورت گرفت. ما تصمیم گرفتیم اقدامات مشترک را در خصوص پاسخ به تروریسم در ۲ سوی مرز‌ها شدت ببخشیم.

عراقچی تاکید کرد: روابط بین ۲ کشور ایران و پاکستان تاریخی و خوب است و جنبه‌های مختلفی دارد، اما همچنان باید ارتقا یابد. ما به روابط اقتصادی گسترده‌تر نیاز داریم. تحریم‌ها وجود دارد، اما ما قادریم که راهکار و مکانیسم جدیدی را برای شراکت اقتصادی خود بدون توجه به تحریم‌ها و مجازات‌های تحریمی توسعه دهیم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده