شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان زهرا بهروز آذر: مصوبه کاهش سقف ضمانت اجرای مهریه با سیاست‌های کلی خانواده در تعارض آشکار است

فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت

فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) استان با بیان اینکه برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت، گفت: علی رغم هشدارهایی که به مسئولان سوری داده شده اما چون در زمینه جهاد تبیین در حوزه سیاسی و معنوی اقدامی انجام نشده بود اتفاق امروز در سوریه رخ داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 20
کد خبر: ۲۶۶۱۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار مهدوی فرمانده سپاه انصارالرضا استان صبح پنجشنبه در نشست روحانیون سپاه گفت: تقابل حق و باطل و نبرد با دشمنان از صدر اسلام بوده و خواهد بود.

وی افزود: هر زمان در مقابله با دشمنان بیدار و هوشیار بودیم و وظیفه خود را به جا و درست انجام دادیم پیروز شدیم و هر جا جز این بوده شکست خوردیم.

وی با اشاره به مسائل امروز سوریه اظهار داشت: بارها کشور سوریه در پرتگاه سقوط و تصرف بیگانگان قرار داشت اما جمهوری اسلامی به کمک آنها رفت و آنها را نجات داد.

سردار مهدوی با بیان اینکه آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار و رزمنده‌ی سپاه پاسداران بود، ادامه داد: چرا ارتش سوریه در برابر متجاوزان مقاومت نکرد؟ چرا انگیزه و روحیه نداشتند؟

فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) استان با بیان اینکه برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت، گفت: علی رغم هشدارهایی که به مسئولان سوری داده شده اما چون در زمینه جهاد تبیین در حوزه سیاسی و معنوی اقدامی انجام نشده بود اتفاق امروز در سوریه رخ داد.

سردار مهدوی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب که فرمودند: مسائل امروز سوریه درس و عبرت است، افزود: فرمان فرمانده زمانی در میدان انجام می‌شود که سرباز و رزمنده حاضر در میدان، از تقوا و معنویت برخوردار باشد و جوهره فکری و روحی او معنوی و الهی باشد.

وی بر داشتن ابتکار و ایده در عرصه علوم انسانی در جامعه امروز تأکید کرد و گفت: انجام این مهم بر عهده علما و صاحبان فکر و اندیشه در این زمینه است که این موارد را متناسب با شرایط جامعه، تمامی اقشار و سنین اجتماع معرفی و برنامه‌ریزی کنند.

فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) با بیان اینکه پیش‌برندگی انقلاب اسلامی با سپاه است، گفت: امروز سپاه و بسیج در تمامی عرصه‌های جامعه مرجعیت دارد و بایستی داشته باشد و این مهم نیازمند بسترسازی است.

وی با بیان اینکه امروز نظام جمهوری اسلامی بیش از هر زمان دیگری نیاز به وحدت دارد، گفت: امروز دنیا و جهان کفر دست در دست هم دادند به هر نحوی که شده به نظام اسلامی ضربه بزنند همچون اجماع سازی مراکز و سازمان‌های بین‌المللی، حقوق بشری و انرژی اتمی و هسته‌ای، تحریم‌ها و احکام‌های دادگاه‌های بین‌المللی از این موارد است.

فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) ادامه داد: وضعیت نابسامان امروز سوریه و اشغال آن توسط اسرائیل و آمریکا به ما درس دارد که از تفکر و اندیشه بسیج و مردم غفلت نکنیم، چون وجه تمایز ما از بقیه کشورها، مردم داری، بسیج مردمی و مردم یاری است.

سردار مهدوی افزود: همواره باید خود را بر اساس نقشه و مقابله با خواسته دشمن آماده و برنامه‌ریزی کنیم و لازمه این مهم وحدت جامعه و یکدستی و ید واحد بودن برای گره‌گشایی از کار کردم و حل کردن مشکلات جامعه است.

وی گفت: باید نقشه‌ها و خواسته دشمنان در جامعه را همچون گذشته خنثی کنیم و با ایجاد و تقویت وحدت، تقویت نشاط اجتماعی، اقناع سازی جامعه با هجمه‌های دشمن مقابله کنیم. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار