ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

همکاری آمریکا با اسرائیل در رهگیری موشک‌های یمنی

همکاری آمریکا با اسرائیل در رهگیری موشک‌های یمنی یک رسانه صهیونیستی به همکاری آمریکا با رژیم اسرائیل در رهگیری موشک‌های یمنی‌ها اذعان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۶ - ۰۱ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 21
کد خبر: ۲۶۶۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، یک رسانه صهیونیستی امروز شنبه بعد از حمله موشکی یمن به یافای اشغالی (تل‌آویو) که منجر به زخمی شدن دست‌کم 30 صهیونیست شد، به همکاری آمریکا با رژیم اسرائیل در رهگیری موشک‌های یمنی‌ها اذعان کرد.

 

روزنامه صهیونیستی معاریو گزارش داد که ارتش یمن از آغاز جنگ غزه بیش از 200 موشک و بیش از 170 پهپاد به‌سمت اراضی اشغالی شلیک و پرتاب کرده است.

 

این روزنامه ضمن اذعان همکاری آمریکا با رژیم صهیونیستی در رهگیری موشک‌های یمنی در عین حال مدعی شد که آمریکا و نیروی هوایی و دریایی اسرائیل بیشتر موشک و پهپاد‌هایی را که از یمن به‌سمت فلسطین اشغالی شلیک یا پرتاب شده است، رهگیری کرده‌اند.

 

آوی اشکنازی، خبرنگار روزنامه عبری‌زبان معاریو، نیز در واکنش به حمله موشکی یمن به یافا گفت: اسرائیل در مقابله با تهدیدات یمنی‌ها ضعیف و ناتوان است و نمی‌تواند با آن‌ها مقابله کند.

 

این خبرنگار و تحلیل‌گر رژیم صهیونیستی همچنین گفت: اسرائیل خیلی دیر متوجه خطر تهدید از شرق شد.


این خبرنگار صهیونیست اظهار داشت: ارتش اسرائیل برای مقابله با تهدیدات یمنی‌ها، چه از نظر پدافندی و چه از نظر تهاجمی، از مشکلاتی رنج می‌برد.

 

وی تأکید کرد: یمنی‌ها بیش از یک سال است که اقتصاد منطقه و رژیم صهیونیستی را به‌شدت تحت تأثیر قرار داده‌اند.


وی تصریح کرد: اسرائیل از نظر اطلاعاتی و امنیتی برای مقابله با چنین تهدیداتی کُند و ضعیف عمل کرد و در زمان حاضر در حال جمع‌آوری اطلاعاتی درباره حوثی‌ها است.

 

نیروهای مسلح یمن امروز اعلام کردند که شهر یافای اشغالی (تل‌آویو) را با موشک بالستیک مافوق‌صوت هدف قرار داده‌اند. رسانه‌های رژیم صهیونیستی به زخمی شدن دست‌کم 30 نفر در حمله موشکی یمن به شهر یافا اذعان کردند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار