جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

ترامپ معاون وزیر دفاع و سفرای ایتالیا و سوئیس را انتخاب کرد

ترامپ معاون وزیر دفاع و سفرای ایتالیا و سوئیس را انتخاب کرد دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا در ادامه معرفی اعضای کابینه و دولتمردان خود، معاون وزیر دفاع را تعیین کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۰۳ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 23
کد خبر: ۲۶۶۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا در ادامه معرفی اعضای کابینه و دولتمردان خود، استیو فینبرگ کارآفرین و اقتصاد دادن آمریکایی را به عنوان معاون وزیر دفاع تعیین کرد.

وی نایب رئیس اجرایی شرکت سرمایه گذاری سربروس است که در قرارداد‌های دفاعی سرمایه گذاری می‌کند. او همچنین در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ طی سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱، در هیئت مشورتی سازمان اطلاعات کار می‌کرد.

در صورت تایید صلاحیت فینبرگ، وی مرد شماره ۲ پنتاگون خواهد بود و زیر نظر پیت هگست گزینه پیشنهادی ترامپ برای وزارت دفاع کار خواهد کرد. هگست دارای اتهامات اخلاقی و جنسی است، اما هر گونه اتهام را رد کرده است.

علاوه بر این، ترامپ، البریج کالبی را به عنوان معاون وزیر دفاع در امور سیاسی تعیین کرد. وی مرد شماره ۳ پنتاگون خواهد بود. کالبی یکی از مقامات ارشد پنتاگون در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ بود.

ترامپ سفیر آمریکا در ایتالیا را معرفی کرد

دونالد ترامپ، تیلمن فرتیتا میلیاردر آمریکایی و مالک تیم بسکتبال حرفه‌ای هیوستون راکتس را به عنوان سفیر آمریکا در ایتالیا معرفی کرد.

فرتیتا رئیس و مالک مجموعه بزرگ رستوران ها، هتل‌ها و کازینو‌های لاندری در سراسر آمریکاست.

ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی تروث، این سرمایه دار ۶۷ ساله اهل تگزاس را تاجری موفق و فردی نیکوکار نامید.

سفیر آمریکا در سوئیس تعیین شد

دونالد ترامپ، کالیستا گینگریچ سفیر پیشین آمریکا در واتیکان را به عنوان سفیر سوئیس منصوب کرد.

ترامپ در پستی درباره انتخاب گینگریچ نوشت: بسیار خرسندم که تا اعلام کنم کالیستا گینگریچ سفیر بعدی ایالات متحده در سوئیس خواهد بود که پیشتر به عنوان سفیر ما در واتیکان خدمت کرده است.

رئیس جمهور منتخب آمریکا ضمن تقدیر از فعالیت‌های گینگریچ در سمت قبلی خود، اظهار کرد کالیستا در دوران خدمتش برای پیشبرد و دفاع از آزادی مذهبی بین المللی، مبارزه با قاچاق انسان و ارائه کمک‌های انسانی در سراسر جهان کار کرده است.

کالیستا سال‌ها یکی از حامیان دونالد ترامپ بوده و برای سال‌ها نقشی حیاتی در سیاست‌های آمریکا داشته است.

ترامپ رئیس شورای مشاوران اقتصادی را انتخاب کرد

ترامپ، استفن میران، مشاور سابق وزارت خزانه داری را به عنوان رئیس شورای مشاوران اقتصادی انتخاب کرد.

وظیفه این شورا، مشاوره به رئیس جمهور درباره سیاست‌های اقتصادی است و از سه عضو از جمله خود رئیس تشکیل شده است. این شورا همچنین در آماده سازی گزارش سالانه بررسی و ارزیابی اوضاع اقتصادی کشور، ارزیابی برنامه‌ها و سیاست‌های فدرال و ارائه پیشنهادات اقتصادی همکاری می‌کند.

وی در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ، یکی از مشاوران وزارت خزانه داری بوده است.

میران، به عنوان استراتژیست ارشد در مرکز هادسون، درباره تعرفه‌های تجاری که ترامپ تهدید به اعمال آنها کرده است ابراز نگرانی کرد.

در همین حال، کارشناسان تجاری و اقتصادی اظهار کردند چنین تعرفه‌هایی باعث افزایش قیمت‌ها شده و به طور موثری مالیاتی جدید بر مصرف کنندگان خواهد بود.

ترامپ ماه گذشته «کوین هست» یکی از مشاوران اقتصادی اصلی خود در دوره اول ریاست جمهوری اش را به عنوان رئیس شورای ملی اقتصاد معرفی کرد.

تعیین فرستاده ویژه برای آمریکای لاتین

ترامپ در انتصاب دیگری، موریسیو کلاور کارون، را به عنوان فرستاده ویژه آمریکا در آمریکای لاتین تعیین کرد.

وی در حالی به این سمت انتخاب شد که در ساعت ۲۰۲۲ از پست قبلی خود به اتهام سوء رفتار و داشتن رابطه با یکی از کارمندان زیردست خود اخراج شده بود. وی رئیس بانک توسعه میان آمریکایی بود. بازرسان پس از انجام تحقیقات درباره این پرونده اظهار کردند که کلاور محیطی خصمانه در بانک ایجاد کرده بود. او تمام اتهامات علیه خود را رد کرد.

ترامپ در پستی درباره انتصاب او گفت: کلاور که در دوره اول ریاست جمهوری من در سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ کار کرده است، در موضوعات مربوط به مهاجرت مبارزه با قاچاق مواد مخدر کمک خواهد کرد.

وی افزود: موریسیو این منطقه را به خوبی می‌شناسد و می‌داند که چگونه منافع آمریکایی‌ها را در اولویت قرار دهد.

انتخاب کیتی میلر به عنوان مشاور وزارت بهره وری

رئیس جمهور منتخب آمریکا، کیتی میلر را به عنوان یکی از نخستین اعضای هیئت مشاوره وزارت کارآمدی و بهره وری که ایلان ماسک و ویوک راماسوامی گزینه‌های معرفی شده برای هدایت آن هستند، انتخاب کرد.

وی در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ به عنوان معاون دبیر مطبوعاتی وزارت امنیت داخلی و دبیر مطبوعاتی مایک پنس معاون سابق ترامپ خدمت کرده و همسر استفن میلر معاون رئیس آتی ستاد کارکنان کاخ سفید است و در صورت تایید صلاحیت در وزارت کارآمدی و بهره وری خدمت می‌کند.

ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی تروث در این باره گفت: کیتی میلر به زودی به وزارت کارآمدی و بهره وری ملحق می‌شود. او سال‌ها طرفدار وفادار من بوده است و تجربه حرفه‌ای خود را به این وزارت خانه می‌آورد.

وی در حال حاضر سخنگوی تیم انتقالی برای وزارت بهداشت دولت ترامپ است.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز ۵ نوامبر برگزار شد و دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان با کسب ۳۱۲ رای مجمع گزینندگان و بیش از ۷۰ میلیون آرای مردمی، به عنوان رئیس جمهور منتخب این کشور برگزیده شد. پس از تایید آرای مجمع گزینندگان از سوی کنگره در روز ۶ ژانویه ۲۰۲۵، ترامپ در روز ۲۰ ژانویه به همراه معاونش جی دی ونس، به طور رسمی قدرت را در دست می‌گیرد. رئیس جمهور منتخب آمریکا بلافاصله پس از پیروزی در انتخابات، روند انتصاب مقامات و وزرای دولت خود را آغاز کرده است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار