تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ با کودکانی که بیش از اندازه بازی‌های کامپیوتری انجام می‌دهند، چگونه رفتار کنیم؟ آیا تعریق به سوزاندن کالری کمک می‌کند؟ عراقچی: گروسی به فشار‌های غیرموجه برخی کشور‌ها وقعی ننهد ادعای رسانه ایتالیایی: استقلال با پیشنهاد ۴ میلیون یورویی به‌دنبال استراماچونی است حزب‌الله: در زمان و مکان مناسب پاسخ اسرائیل را می‌دهیم سانحه تصادف برای نایب قهرمان کشتی المپیک جزییات دستگیری سرشبکه قاچاق سوخت در هرمزگان نتیجه برندگان قرعه‌کشی ایران خودرو اعلام شد جزئیات کشف بزرگ‌ترین زمین‌خواری ایران به مساحت هزار هکتار رئیس جمهور مصر: در ظلم کوچاندن ملت فلسطین مشارکت نخواهیم کرد مجمع تشخیص با پرداخت کامل متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دولت موافقت کرد استارلینک برای آیفون فعال شد مبلغ عیدی کارمندان دولت ۱۴۰۴ مشخص شد معاون وزیر کشور: ۲ میلیون مهاجر غیرقانونی افغانستانی در ایران زندگی می‌کنند

پوست انار را دور نریزید / خواص بیشمار دمنوش انار برای + روش تهیه دمنوش پوست انار

انار یکی از میوه‌های خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که خواص فراوانی را دارد. اگر به نوشیدن دمنوش علاقمندید، دمنوش انار را فراموش نکنید. در این بخش چند روش تهیه دمنوش انار را به شما آموخته‌ایم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۰۳ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 23
کد خبر: ۲۶۶۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ نوشیدن دمنوش انار در روز‌های سرد پاییزی بهترین کار برای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا می‌باشد.

دمنوش انار، میوه ضد سرماخوردگی

انار یکی از میوه‌های خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که خواص فراوانی را دارد. این میوه بهشتی پر خاصیت را می‌توان به صورت تازه یا آب انار مصرف نمود، اما اگر به نوشیدن دمنوش علاقمندید، دمنوش انار را فراموش نکنید. در این بخش چند روش تهیه دمنوش انار را به شما آموخته‌ایم.

دمنوش آب انار

آب انار را بگیرید و گرم کنید.

آب انار را به چای سبز، چای سیاه یا هر دمنوش گیاهی دیگری اضافه کنید.

دمنوشتان را شیرین کرده و میل کنید.‌

می‌توانید آب انار، آب جوش، چوب دارچین، چای خشک را درون قوری بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه روی حرارت کتری قرار دهید تا دم بکشد و سپس دمنوش را از صافی رد و شیرین نموده و نوش جان کنید.

دمنوش انار و دارچین

آب را به جوش آورید.

یک مشت دانه انار ترجیحا ترش را با ۵ لیوان آب جوش و مقداری چوب دارچین در قوری بریزید.

قوری را روی کتری قرار داده و یک ربع تا بیست دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.

۲.۳ لیوان از دمنوش را با ۱.۳ لیوان عرق کاسنی مخلوط و با کمی عسل شیرین کرده و میل کنید.

دمنوش انار و گلپر

سه عدد انار متوسط را دون کنید و درون قوری بریزید.

یک لیوان آب جوش به قوری بیافزایید.

گلپر، نبات و چوب دارچین را به قوری افزوده و روی حرارت کتری قرار دهید.

به جای آب جوش می‌توانید از آب انار استفاده کنید.

اجازه دهید دمنوش شما کامل دم بکشد و سپس این دمنوش را بنوشید.

دمنوش دانه انار خشک شده

۱۰۰ گرم دانه‌ی انار خشک شده را در ظرفی ریخته و به آن ۶ لیوان آب جوش بیافزایید.

قوری را روی حرارت کم قرار دهید و بگذارید تا ۳ دقیقه دم بکشد.

دمنوش را از روی حرارت بردارید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید.

چای را صاف و با عسل شیرین کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه دمنوش پوست انار تازه

یک عدد پوست انار تازه را درون قوری بریزید.

به آن یک قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده، یک عدد چوب دارچین و دو لیوان آب جوش بیافزایید.

قوری را روی حرارت کتری قرار دهید و ۲۰ دقیقه به آن زمان دهید تا دم بکشد.

دمنوش را صاف و شیرین کرده و نوش جان کنید.

دمنوش پودر پوست انار

یک قاشق از پودر پوست انار را در قوری بریزید.

به آن مقداری آب جوش بیافزایید.

اجازه دهید دمنوشتان کامل دم بکشد.

بعد از مدتی دمنوش را صاف کنید.

برای خوش طعم شدن دمنوش، کمی آب لیمو تازه و عسل طبیعی نیز اضافه و نوش جان کنید.

نکات مهم

به دلیل قند موجود در انار، بیماران دیابتی باید در مصرف آن احتیاط کنند.

کسانی که از دارو‌های ضدچربی استفاده می‌کنند، باید از مصرف دمنوش انار خودداری کنند، زیرا این دمنوش می‌تواند خطر رابدومیولیز (تخریب عضلات اسکلتی) را افزایش دهد.

مبتلایان به زخم معده باید با احتیاط از دمنوش انار استفاده کنند.

برای شیرین کردن دمنوش انار می‌توانید به جای عسل از نبات هم استفاده کنید.

دمنوش انار با مقداری نبات و زنجبیل برای افراد سردمزاج مناسب‌تر است.

دمنوش انار خواص فوق العاده‌ای دارد، اما شما باید در مصرف آن احتیاط نمایید. / نمناک

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار