ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

بیشترین درخواست مردم از پلیس راهور چیست؟

بیشترین درخواست مردم از پلیس راهور چیست؟ جانشین رئیس پلیس راهور فراجا گفت: مردم با حضور در مرکز ۱۹۷، از پلیس راهور درخواست بخشش جریمه‌های خود را دارند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۰۴ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 24
کد خبر: ۲۶۶۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، سردار حسن مومنی در جلسه مستقیم ارتباط با مردم که صبح امروز در مرکز نظارت همگانی ۱۹۷ پلیس راهور برگزار شد، گفت: امروز به همراه جمعی از روسای مراکز مختلف پلیس راهور مانند مرکز تعویض پلاک، مرکز صدور گواهینامه، مرکز اجرائیات و ... در مرکز ۱۹۷ در خدمت مردم بودیم و به صورت حضوری و از نزدیک مشکلات هموطنان را بررسی کردیم.

 

وی افزود: امروز هموطنان با مشکلات متعدد به ما مراجعه کردند ولی بیشترین علت مراجعه مردم تسریع رسیدگی به مشکلات اداری و مساعدت در زمینه کاهش مبالغ جریمه‌های راهنمایی و رانندگی بود.

 

جانشین رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: همکاران من تا جای ممکن به هموطنان کمک می‌کنند، اما شهروندان باید دقت کنند که وقتی تخلفی انجام می‌دهند باید در مقابل قانون برای آن تخلف پاسخگو باشند تا جریمه، بازدارندگی خود را حفظ کند.

 

مومنی با اشاره به اینکه برخی از افراد درباره مجوز‌های آموزشگاه‌های رانندگی مشکلاتی داشتند، گفت: همچنین برخی هموطنان نیز عنوان کردند که در محل مشخص شده جریمه حضور نداشتند که قطعا در این باره بررسی‌های لازم انجام می‌شود.

 

وی افزود: در مجموع ما در راهور تلاش می‌کنیم میزان شکایات و اعتراضات مردم کاهش یابد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار