آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

رد چراغ قرمز گران تمام می‌شود؛ ۵ نمره منفی برای شخصی‌ها، ۱۰ نمره برای عمومی‌ها

جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: عبور از چراغ قرمز برای خودرو‌های شخصی ۵ نمره منفی و برای خودرو‌های عمومی و مسافربری ۱۰ نمره منفی به همراه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 03
کد خبر: ۲۹۳۴۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: عبور از چراغ قرمز برای خودرو‌های شخصی ۵ نمره منفی و برای خودرو‌های عمومی و مسافربری ۱۰ نمره منفی به همراه دارد.

سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، گفت: نظام جدید رسیدگی به تخلفات رانندگی با محوریت «تشدید نمرات منفی برای تخلفات حادثه‌ساز» در حال اجرا است و در این طرح، رانندگان وسایل نقلیه عمومی و مسافری در صورت بروز تخلفات پرخطر، با نمرات منفی سنگین‌تری نسبت به رانندگان خودرو‌های شخصی مواجه می‌شوند.

جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به اینکه هدف از این تفکیک، افزایش بازدارندگی و پیشگیری از تصادفات فوتی است، توضیح داد: برای نمونه، عبور از چراغ قرمز برای خودرو‌های شخصی ۵ نمره منفی و برای خودرو‌های عمومی و مسافربری ۱۰ نمره منفی به همراه دارد. همچنین سرعت غیرمجاز بیش از ۳۰ کیلومتر بالاتر از حد مجاز برای خودرو‌های شخصی ۵ نمره منفی و برای خودرو‌های عمومی و مسافربری ۱۰ نمره منفی ثبت می‌کند.

سرهنگ محبی تأکید کرد: راننده‌ای که مجموع نمرات منفی‌اش به سقف قانونی برسد، گواهینامه‌اش توقیف و ملزم به گذراندن دوره‌های بازآموزی خواهد شد. هیچ‌گونه چشم‌پوشی برای تخلفات حادثه‌ساز وجود ندارد.

وی با بیان اینکه ناوگان حمل‌ونقل عمومی روزانه جان ده‌ها مسافر را بر عهده دارد، گفت: رانندگان خودرو‌های عمومی تحت نظارت بیشتری قرار دارند و حساسیت در رفتار رانندگی آنها بالاست؛ اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که بخش قابل توجهی از تصادفات منجر به فوت توسط وسایل نقلیه شخصی رخ می‌دهد، از همین‌رو رویکرد پلیس، افزایش بازدارندگی در تخلفات پرخطرِ رانندگان شخصی است.

سرهنگ محبی در پایان خطاب به رانندگان گفت: عبور از چراغ قرمز یا سرعت غیرمجاز فقط چند ثانیه صرفه‌جویی نیست؛ ممکن است یک عمر پشیمانی باشد. نمره منفی، ابزار تنبیهی پلیس نیست؛ ابزاری برای حفظ جان شما و دیگران است./ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار