تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود

هاآرتص: اعتصاب غذا مقابل کنست همچنان ادامه دارد

شماری از صهیونیست‌ها بیش از دو ماه است که در برابر ساختمان کنست دست به تحصن و اعتصاب غذا زده‌اند، این در حالی است که یکی از آنها نودمین روز تحصن خود را هم پشت سر گذاشته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۰۴ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 24
کد خبر: ۲۶۶۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه هاآرتص در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، شماری از افراد که سنینی بین 56 تا 79 سال دارند بیش از 70 روز است که در برابر ساختمان کنست در قدس تجمع کرده و از مردم هم می‌خواهند تا به آنها پیوسته و به جای رفتن به سر کار در چادرهایی در اینجا تجمع کنند.

رونی مرتس که یک روانشناس تربیتی است این اقدام خود را یک واکنش اخلاقی برای رهایی از شرایط عذاب آور مشکل ربوده شدگان اعلام کرد و تاکید نمود که علاوه بر تحصن دست به اعتصاب غذا هم زده و این اعتصاب را به شکل روزه انجام می‌دهد.

دانی الگریت هم از 81 روز پیش به متحصنین پیوسته است، او که برادرش در میان اسرا قرار دارد، می‌گوید برادرم 443 روز است که در شرایط بدی قرار دارد، ما علاوه بر این تحصن در تمامی تجمع‌های اعتراض آمیز برای آزادی اسرا هم شرکت می‌کنیم اما همچنان احساس سرخوردگی و ناامیدی دارم، چون حتی جامعه هم با ما چندان همراهی ندارد و به ما بی تفاوت شده‌اند.

رونی پیدیتز هم که از 76 روز پیش تحصن و اعتصاب خود را آغاز کرده تاکید می‌کند که از به سرانجام نرسیدن توافق به شدت وحشت زده ام همین امر باعث شد تا راه دیگری جز تحصن پیدا نکنم، باید کاری می‌کردم که بعدها دچار پشیمانی نشوم.

به گزارش هاآرتص در حال حاضر 9 نفر به طور مستمر در مقابل کنست در تحصن به سر می‌برند مسن‌‌ترین آنها 79 ساله است و پایین‌‌ترین سن هم 56 سال می‌باشد.

آنها فقط آب، املاح، پودر پروتئین و سوپ تازه می‌خورند در حالی که برخی از آنها کمی ارده هم به رژیم غذایی خود اضافه می‌کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار