عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند

هشدار شدیداللحن شورای همکاری خلیج فارس؛ اسرائیل فوراً از سوریه عقب‌نشینی کند

هشدار شدیداللحن شورای همکاری خلیج فارس؛ اسرائیل فوراً از سوریه عقب‌نشینی کند وزرای خارجه کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس اعلام کردند: ما با تعدی‌های اسرائیل به سوریه مخالف بوده و خواهان عقب‌نشینی فوری آن از سوریه هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۰۶ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 26
کد خبر: ۲۶۶۷۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیران خارجه کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس امروز (پنجشنبه) نشست اضطراری را در کویت برای بررسی تحولات جاری در منطقه و در رأس آن سوریه و لبنان برگزار کردند.

به نقل از الجزیره، شورای وزارتی کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس در بیانیه خود اعلام کرد: ما امید داریم که تلاش‌های میانجیگری قطر و مصر برای برقراری آتش بس در غزه به موفقیت بیانجامد.

در این بیانیه آمده است: ما بر ایستادگی ثابت و همیشگیمان در کنار مردم برادر فلسطین تاکید می‌کنیم.

شورای همکاری خلیج فارس عنوان داشت: جامعه بین‌الملل باید به مسئولیت‌های خود برای متوقف ساختن تعدی‌های اسرائیل به سوریه و عقب‌نشینی‌اش از تمامی اراضی سوریه عمل کند. ما تاکید داریم که بلندی‌های جولان اراضی سوری و عربی است.

این شورا تصریح کرد: حملات مکرر اسرائیل به سوریه و اشغال منطقه حائل و تصمیم برای ساخت شهرک‌های صهیونیست نشین به منزله نقض آشکار قوانین بین‌المللی است.

این شورا همچنین خواهان برداشتن تحریم‌های إعمال شده علیه سوریه شد و عنوان داشت: باید به تمامی تلاش‌ها جهت برقراری روند سیاسی فراگیر در سوریه احترام گذاشت.

از سوی دیگر، شورای وزارتی کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس بر لزوم اجرای قطعنامه‌های شورای امنیت در مورد لبنان تاکید کرد و عنوان داشت: ما حملات اسرائیل را محکوم می‌کنیم. باید به آتش بس در لبنان پایبند بود.

در این بیانیه آمده است: ما بر اهمیت نقش ارتش لبنان و گروه‌های امنیت داخلی این کشور تاکید می‌کنیم. ما بر حمایت از حاکمیت امنیت و ثبات لبنان تاکید داریم. / فارس

کلمات کلیدی: خلیج فارس سوریه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار