مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود

کولاک برف در ارتفاعات الیگودرز/ گردنه «گله‌بادوش» مسدود شد

سرپرست فرمانداری ویژه الیگودرز از مسدودشدن گردنه گله‌بادوش خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۰۸ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 28
کد خبر: ۲۶۶۸۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ گردنه گله‌بادوش، در بخش ززو ماهرو و در ارتفاعی بالغ‌بر ۲۵۰۰ متر از سطح دریا قرار در الیگودرز قرار دارد.

این گردنه به‌ویژه در جاده ارتباطی میان الیگودرز و نورآباد واقع ش و از ویژگی‌های خاص جغرافیایی و طبیعی برخوردار است که آن را از سایر گردنه‌ها متمایز می‌سازد.

گردنه گله‌بادوش به ارتفاعات میانه کوه‌های زاگرس متصل است و به‌ویژه با شیب‌های تند، پیچ‌های خطرناک و شیب‌های تیز، عبور یک تجربه چالش‌برانگیز برای رانندگان و مسافران تبدیل می‌شود.

ارتفاع زیاد این گردنه باعث می‌شود که در فصل زمستان به‌دلیل بارش‌های سنگین برف و کولاک‌های شدید، به‌سرعت مسدود و عبور غیرممکن شود.

در کنار شیب‌های تند، بخش‌هایی از گردنه گله‌بادوش به‌دلیل بارش‌های سنگین در زمستان و بهار می‌تواند لغزنده شود و این شرایط در کنار مه غلیظ می‌تواند عبور از گردنه را به یک چالش بزرگ تبدیل کند.

لغزندگی جاده و یخ‌زدگی سطح گله‌بادوش از عواملی است که رانندگان را در زمستان مجبور به استفاده از تجهیزات ویژه مانند زنجیرچرخ می‌کند.

مهدی اداوی، سرپرست فرمانداری ویژه الیگودرز، دربارۀ آخرین وضعیت محور‌های این شهرستان گفت که گردنه گله‌بادوش واقع در بخش ززو ماهرو بر اثر بارش شدید برف و کولاک، مسدود شده‌است.

او اعلام کرد که تیم‌های امدادی و راهداری در حال انجام عملیات برف‌روبی و بازگشایی مسیر گله‌بادوش هستند و رانندگان باید از سفر‌های غیرضروری به این منطقه خودداری کنند.

سرپرست فرمانداری الیگودرز توضیح داد که محور‌های اصلی و فرعی این شهرستان باز است و محور سپیددشت به‌عنوان راه جایگزین گردنه گله‌بادوش تعیین شده‌است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار