رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

سازمان ملل حمله به فرودگاه صنعا را محکوم کرد

سازمان ملل حمله به فرودگاه صنعا را محکوم کرد «جولیان هارنیس» هماهنگ کننده امدادرسانی انسانی سازمان ملل در یمن حملات رژیم اسرائیل به فرودگاه صنعا در روز پنجشنبه را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۰۸ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 28
کد خبر: ۲۶۶۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، «جولیان هارنیس» که در روز پنجشنبه همزمان با حملات رژیم اسرائیل به یمن در فرودگاه حضور داشت، این حملات را محکوم کرده و تاکید کرد که بمباران زیرساختهای غیر نظامی مانع دسترسی افراد غیر نظامی به کمکهای انسان دوستانه به یمن می‌شود.

هارنیس در کنفرانس خبری که در یمن برگزار شد تاکید کرد: «فرودگاه زیرساختی غیرنظامی است که سازمان ملل از آن استفاده می‌کند». وی افزود: «این امکانات عمومی مورد استفاده صلیب سرخ است و فرودگاه برای پروازهای غیر نظامی مورد استفاده قرار می‌گیرد.»

وی گفت: « یکی از حملات هوایی در فاصله 300 متری شمال و دیگری در فاصله 300 متری جنوب محل حضور ما اتفاق افتاد. شرایط بسیار نگران کننده بود. حملات در زمانی به وقوع پیوست که یک هواپیمای مسافربری یمنی با صدها مسافر آماده فرود در باند فرودگاه بود و انفجار در نزدیکی آن روی داد. ممکن بود اتفاقات بسیار ناگواری روی دهد و صدها مسافر غیر نظامی کشته شوند.»

علی رغم زیانهای فراوان به فرودگاه «یحیی السیانی» معاون وزیر حمل و نقل حکومت صنعا تاکید کرد که پروازها راس ساعت 10 صبح روز جمعه از سر گرفته شده و فرودگاه بر اساس برنامه قلبی به کار خود ادامه می‌دهد.

شایان ذکر است که حملات آمریکایی-انگلیسی-اسرائیلی علیه یمن به شدت ادامه دارد و خبرنگار شبکه «المیادین» لبنان تاکید کرد که پایتخت یمن چندین بار مورد حمله هوایی رژیم صهیونیستی قرار گرفت./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار