حماس: اسرائیل مانع ورود به مرحله دوم آتش‌بس می‌شود زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند

لاوروف: شرایط سوریه تاثیری در توافق مشارکت راهبردی روسیه و ایران ندارد

وزیر خارجه روسیه می‌گوید که شرایط کنونی سوریه در توافق مشارکت راهبردی بین مسکو و تهران تغییری ایجاد نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۰۹ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 29
کد خبر: ۲۶۶۹۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که شرایط جاری در سوریه پس از سقوط دولت بشار اسد، در توافق مشارکت راهبردی بین مسکو و تهران تغییری ایجاد نخواهد کرد و این توافق آماده امضاست.

 

لاوروف در واکنش به احتمال اعمال اصلاحات در توافق مشارکت راهبردی بین روسیه و ایران به دلیل شرایط سوریه، گفت: این توافق «بزرگ» جدید که متن و مفاد آن مدت‌هاست آماده شده و به توافق طرفین رسیده، جامع، بلندمدت و دارای ماهیتی «چهارفصل» است و از این منظر، نیازی به هیچگونه اصلاحات ندارد.

 

به گفته دیپلمات ارشد روسیه، هدف توافق مذکور تثبیت قانونی پیشرفت بی‌سابقه‌ای است که در سال‌های اخیر در روابط دوجانبه طرفین حاصل شده است و ورود آنها را به سطح مشارکت راهبردی به ثبت می‌رساند.

 

وی تاکید کرد: البته چنین سند جامعی قطعاً عنصری بین‌المللی نیز دارد. از جمله اینکه توجه ویژه‌ای به تقویت تعاملات در راستای صلح و امنیت منطقه و جهان داشته و بستر را برای تمایل مسکو و تهران جهت همکاری نزدیک‌تر در حوزه‌های امنیتی، دفاعی، مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی و مقابله با سایر چالش‌ها و تهدیدهای مشترک مهیا می‌سازد.

 

پیش‌تر ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفته بود که «توافقنامه جدید مشارکت راهبردی جامع میان روسیه و ایران، همانطور که رئیس جمهور روسیه در دیدار با رئیس جمهور ایران اعلام کرد، آماده بوده و قرار است طی یک مراسم رسمی به امضاء برسد.»/ مهر

ارسال نظر