عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

طوفان هزاران پرواز در سراسر آمریکا را لغو کرد

طوفان هزاران پرواز در سراسر آمریکا را لغو کرد بر اثر وقوع طوفان و گردباد مرگبار در سراسر آمریکا در ایام تعطیلات سال نوی میلادی، هزاران پرواز دچار تاخیر و یا لغو شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۰۹ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 29
کد خبر: ۲۶۶۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، شرایط بسیار بد آب و هوایی و وقوع طوفان و گردباد مرگبار در جنوب شرقی آمریکا و بارش شدید برف و وزش بادهای شدید در سواحل غربی، باعث تاخیر و یا لغو هزاران پرواز در سراسر آمریکا در ایام تعطیلات سال نوی میلادی شد.

 

براساس وب سایت مسیریابی فلایت اور، روز شنبه بیش از 7 هزار پرواز در سراسر آمریکا با تاخیر انجام شد و بیش از 200 پرواز لغو شده است.

 

بر این اساس، حدود یک سوم پروازهای تاخیری در فرودگاه بین‌المللی آتلانتا و حدود نیمی از آنها از مقصد فرودگاه بین‌المللی دالاس و فرودگاه بین‌المللی هوستون بوده است.

 

سرویس ملی هواشناسی اعلام کرد دستکم 10 طوفان در ایالت‌های تگزاس، لوئیزیانا و می سی سی پی رخ داده که باعث مرگ یک نفر در نزدیکی هوستون شده است و پیش بینی می شود شمار کشته شدگان افزایش یابد. همچنین این طوفان مرگبار باعث مرگ یک نفر و زخمی شدن 4 تن دیگر در تگزاس شده است.

 

مقامات اعلام کردند بسیاری از خانه ها و مدارس به شدت تخریب شده و یا به طور کلی ویران شده‌اند. تصاویر منتشر شده در شبکه های اجتماعی نشان می دهد که بقایای خانه های ویران شده و درختان شکسته شده و سراسر خیابان ها و کوچه ها پراکنده شده‌اند.

 

پیش بینی های هواشناسی حاکی از وزش باد با سرعت حدود 150 مایل بر ساعت در مناطقی از کالیفرنیا است که در اواخر هفته به مرور از سرعت آن کاسته می شود و انتظار می رود باران سهمگینی از سان فرانسیسکو تا پورتلند و اورگان می بارد. همچنین وزش بادهای ویرانگر منجر به شکستن درختان و قطع خطوط برق خواهد شد و انتظار می رود برق ها به شکلی سراسری قطع شود.

 

این در حالی است که حدود 4 ماه قبل، وقوع طوفان مرگبار هلن در 6 ایالت آمریکا بیش از 200 کشته بر جای گذاشت و این طوفان را تبدیل به مرگبارترین طوفان از زمان وقوع طوفان کاترینا در سال 2005 کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار