وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب

بایدن: پوتین ظاهرا به‌خاطر سقوط هواپیمای آذربایجانی قبول مسئولیت کرده است

بایدن: پوتین ظاهرا به‌خاطر سقوط هواپیمای آذربایجانی قبول مسئولیت کرده است رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد اینکه پوتین بابت سقوط هواپیمای مسافربری آذربایجانی در قزاقستان عذرخواهی کرده «ظاهرا» نشان دهنده این است او مسئولیت داشتن در این اتفاق را پذیرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۶ - ۰۹ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 29
کد خبر: ۲۶۶۹۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا که نزدیک به ۲۰ روز دیگر از کاخ سفید کنار رفته و جای خود را به دونالد ترامپ خواهد داد، در واکنش به عذرخواهی «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در گفتگوی تلفنی‌اش با «الهام علی‌اف»، رئیس جمهور آذربایجان از بابت سقوط هواپیمای مسافربری «امبرائر ۱۹۰» جمهوری آذربایجان در خاک قزاقستان مدعی شد این عذرخواهی «به نظر می‌رسد» که اذعان به مسئولیت داشتن مسکو در این سقوط است.

هواپیمای «امبرائر ۱۹۰» چهارشنبه گذشته از باکو پایتخت جمهوری آذربایجان به سمت شهر «گروزنی» روسیه در قفقاز شمالی در حرکت بود که پیش از فرود در این منطقه چچن، مسیر خود را به صورت ناگهانی تغییر داد و در نهایت حدود دو مایلی آکتائو در قزاقستان سقوط کرد و منجر به کشته شدن ۳۸ نفر و مجروح شدن ۲۹ نفر دیگر شد.

منابعی در دولت جمهوری آذربایجان پنجشنبه با طرح ادعا‌هایی به یورونیوز گفتند که یک موشک زمین به هوای پدافند ضد هوایی روسیه باعث سقوط هواپیمای مسافربری هواپیمایی جمهوری آذربایجان شد.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در پی این رویداد در گفت‌و‌گو با «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور آذربایجان به خاطر آنچه «حادثه غم‌انگیز رخ داده در حریم هوایی روسیه» خواند عذرخواهی کرد، اما صراحتا نگفت که آیا این هواپیما در نتیجه موشک شلیک شده از سوی پدافند هوایی روسیه سرنگون شده است یا خیر.

رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند جو بایدن در اظهاراتی در پاسخ به این پرسش که آیا ولادیمیر پوتین باید به مسئولیت داشتن در سقوط این هواپیما اذعان کند گفت: «ظاهرا او این کار را کرد، اما من یا تیم من با او گفت‌و‌گو نداشته‌ایم.»

کاخ سفید ۲ روز پیش اعلام کرده بود نشانه‌هایی از اینکه این هواپیمای مسافربری توسط پدافند ضدهوایی روسیه سرنگون شده را یافته است و همچنین وزارت حمل ونقل جمهوری آذربایجان تصریح کرد این هواپیما در زمانی که تلاش داشته در گروزنی فرود بیاید هدف «مداخله خارجی» قرار گرفته است.

«رشاد نبی‌اف» وزیر حمل‌ونقل جمهوری آذربایجان گفت: «همه کسانی که از این حادثه زنده ماندند بدون استثنا گفتند زمانی که هواپیما بر فراز شهر گروزنی بود صدای سه انفجار را شنیدند.»

کرملین اعلام کرد این هواپیما در زمان وقوع یک حمله پهپادی اوکراین که طبق گزارشات توسط پدافند هوایی روسیه دفع شد چند بار برای فرود آمدن در فرودگاه شهر گروزنی تلاش کرده بود. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار