آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

پرونده آتش سوزی مرگبار بازار آهن شاد آباد در دادسرای جنایی

جلسه رسیدگی به پرونده حریق مرگبار بازار آهن شاد آباد که به مرگ ۴ نفر منجر شده بود، با حضور هیئت ۱۳ نفره کارشناسی و متهمان پرونده، صبح دیروز در دادسرای جنایی تهران برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۱۱ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 31
کد خبر: ۲۶۷۲۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حریق بازار آهن شاد آباد، ظهر شنبه بیست و یکم مهرماه اتفاق افتاد که موجب مرگ ۴ نفر و مصدومیت ۷ نفر شد.

قربانیان داماد و پدرزن به همراه کارگر مغازه و مردی ۴۰ ساله بودند که در میان دود و آتش گرفتار شده و جان باختند. از سوی دیگر ۷ مصدوم این حادثه که دچار سوختگی و دود گرفتگی شده بودند برای درمان به بیمارستان انتقال یافتند. ۳ متهم این حادثه جوشکار، صاحب مغازه و کارگر هستند که به اتهام تسبیب در قتل غیر عمدی بازداشت شده‌اند.

این درحالی بود که قاضی موسی رضازاده بازپرس شعبه یازدهم دادسرای جنایی تهران، دستور داد تا تعداد کارشناسان هیئت کارشناسی به تعداد ۱۳ نفر افزایش یابد تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن، ابعاد این حادثه را مورد بررسی قرار داده و نتیجه تحقیقات خود را به دادسرای جنایی ارائه دهند.

به این ترتیب، ساعت ۱۰ و نیم صبح دیروز جلسه با حضور هیئت ۱۳ نفره کارشناسی برگزار شد و تا ساعت دو بعداز ظهر طول کشید. در جلسه دیروز کارشناسان، نظریات خود را درباره بررسی‌های همه جانبه خود از محل حادثه ارائه کردند. این درحالی بود که برخی از مسئولان، اطلاعات و استنادات خود را درباره مقصران حادثه اعلام نکرده بودند که قرار شد تا هفته آینده اعلام کنند. همچنین قرار شده تا به زودی کارشناسان نتیجه بررسی‌های خود را درباره علت اصلی حادثه اعلام کنند.

در حال حاضر برای متهمان پرونده قرار قانونی صادر شده و تحقیقات ادامه دارد تا به زودی نتیجه کارشناسی درباره این حادثه، مقصران و میزان قصورشان مشخص و پرونده به صدور کیفرخواست منجر شود. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده