عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

افزایش شمار جانباختگان آتش سوزی در بیمارستان «الناصریه» عراق

مرکز بهداشت استان «ذی قار» خبر داد که تعداد افراد جان‌باخته در حادثه آتش‌سوزی بیمارستان «امام حسین (ع)» شهر الناصریه به 92 نفر افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۲۲ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 13
کد خبر: ۹۵۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر  یک مرکز نگهداری مبتلایان به کرونا در بیمارستان «امام حسین (ع)» شهر الناصریه واقع در استان «ذی‌قار» در جنوب عراق شامگاه گذشته (دوشنبه) دچار آتش‌سوزی شد.

خبرگزاری رسمی عراق (واع) بعدظهر امروز سه‌شنبه به نقل از مرکز بهداشت ذی قار گزارش داد که تعداد افراد جان‌باخته در این حادثه به ۹۲ نفر افزایش یافته است.

 

صدور حکم بازداشت ۱۳ متهم

خبرگزاری عراق خبر داد که به سندی دست یافته است که از صدور حکم بازداشت متهمان این آتش‌سوزی حکایت دارد.

واع خبر داد که دادگاه استیناف الناصریه حکم بازداشت 13 متهم این آتش‌سوزی را صادر کرده است.

نام «صدام الطویل» مدیر بهداشت این استان در بین افرادی قرار دارد که حکم بازداشت آنان صادر شده است.

این حادثه پس از دو ماه و نیم از حادثه‌ای مشابه در بیمارستان «ابن الخطیب» در بغداد رخ داد که به مرگ ۸۰ نفر منجر شد.

 

روز گذشته نیز سه‌آتش‌سوزی در بغداد روی داد. آتش سوزی نخست در یک انبار مواد پلاستیکی و اسفنجی در منطقه «عویریج» در جنوب بغداد صورت گرفت.

پس از آن ساختمان یک دادگاه در بغداد دچار آتش سوزی شد که به گفته تیم های آتش نشانی در عراق این آتش سوزی در کتابخانه ساختمان دادگاه بدوی البیاع وابسته به دادگاه استیناف بغداد در منطقه الکرخ روی داد.

 

آتش‌سوزی سوم هم در ساختمان وزارت بهداشت در پایتخت روی داد که به تخلیه ساختمان اداری این وزارت‌خانه منجر شد.

پس از قربانی شدن شهروندان عراق، «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر، دستور برگزاری نشست فوق‌العاده را صادر کرد.

در این نشست فوق العاده که با حضور شماری از وزرای کابینه، فرماندهان امنیتی و به ریاست الکاظمی برگزار شد، تا دلایل و پیامدهای این آتش‌سوزی مورد بررسی قرار گیرد. در پایان این نشست مجموعه تصمیماتی اتخاذ شد.

 

«احمد غنی الخفاجی» استانداری ذی‌قار هم طی بیانیه‌ای امروز(سه‌شنبه - ۱۳ ژوئیه) را عزای عمومی اعلام کرد و از تعطیلی عمومی سه روزه در این استان خبر داد.

استاندار ذی قار ضمن دستور به کمیته مذکور برای بازجویی از همه افراد دارای ارتباط اداری و فنی با حادثه آتش‌سوزی بیمارستان امام حسین (ع)، دریافت هرگونه اطلاعاتی درباره عوامل حادثه، خواستار ارائه گزارش نهایی ظرف ۴۸ ساعت از زمان تشکیل کمیته جهت اعلام آن برای افکار عمومی شد./فارس

کلمات کلیدی: آتش سوزی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار