ادعای منابع عبری: اسرائیل، واشنگتن را پس از ترور رائد سعد مطلع کرد سندرز: ترامپ ما را وارد جنگ غیرقانونی با ونزوئلا می‌کند تهدید ترامپ پس از کشته شدن ۳ آمریکایی در سوریه/ وعده انتقام از داعش عراقچی: خواهان حل مسائل از طریق دیپلماسی هستیم جزئیات ترور رائد سعد فرمانده ارشد القسام + عکس بیانیه مشترک نتانیاهو و کاتس در توجیه ترور «رائد سعد» وعده آمریکا به اوکراین در صورت موافقت با امتیازات سرزمینی به روسیه گروسی: تلاش می‌کنیم در خصوص پرونده هسته‌ای ایران، به راه‌حلی پایدار دست یابیم/ مشکل هنوز حل نشده؛ بازرسان باید کار خود را بر اساس توافقات موجود، از سر گیرند شیخ نعیم قاسم: حتی اگر آسمان به زمین بیاید، برای تحقق اهداف اسرائیل خلع سلاح نخواهیم شد حمله مرگبار به نظامیان آمریکایی در تدمر آیا ترکیه با آمریکا معامله می‌کند؟ واکنش مبهم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به احتمال صادر نشدن ویزای ملی‌پوشان ایران آخرین وضعیت پیگیری پرونده امام موسی صدر پس از آزادی پسر قذافی روابط ایران و جمهوری آذربایجان؛ انتخابی مقطعی یا ضرورتی ژئوپلتیکی؟ پرواز بمب‌افکن‌های اتمی آمریکا بر فراز دریای ژاپن

هشدار حزب الله به رژیم صهیونیستی درباره تجاوز به لبنان از مرز سوریه

حزب الله لبنان ضمن هشدار نسبت به نقض مکرر آتش بس توسط رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اگر صهیونیست‌ها بخواهند از مرزهای شرقی لبنان را تهدید کنند، به وظیفه ملی خود عمل خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۱۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 01
کد خبر: ۲۶۷۲۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، ایهاب حماده عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان نسبت به اقدام احتمالی رژیم صهیونیستی مبنی بر اتخاذ تدابیر علیه لبنان از سمت شرق و مرزهای سوریه که در اشغال خود گرفته است، هشدار داد.

 

این نماینده پارلمان لبنان تاکید کرد که اشغالگران آن چیزی که نتوانستند از طریق جنگ به دست بیاورند را می‌خواهند در روند آتش بس محقق کنند.

 

وی در این گفتگو تاکید کرد که مقاومت حامی لبنان است و مانع از دست‌اندازی دشمن به اراضی لبنان می‌شود و کسانی که تصور می‌کنند مقاومت لبنان ضعیف شده است، سخت در اشتباه هستند.

 

این عضو حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: با گذشت ۶۱ روز از آتش بس ما در موقعیتی قرار داریم که می‌توانیم خشم خود را در صورت باقی ماندن دشمن در اراضی لبنان به آنها نشان دهیم، ما تاکنون هیچ جدیتی از سوی کمیته ناظر بر روند آتش بس مشاهده نکرده‌ایم.

 

حماده با تاکید بر اینکه «کسانی که تصور می‌کنند حزب الله خسته است، سخت در اشتباه هستند؛» تاکید کرد: ما امکانات و تفکری داریم که می‌توانیم در موقعیت مقابله با اشغالگران از آن بهره بگیریم.

 

این عضو ارشد حزب الله خاطرنشان کرد که تبعات تغییرات به وجود آمده در سوریه روی حزب الله لبنان، آنگونه که برخی تصور می‌کنند، نیست.

 

وی تصریح کرد: مرحله سیاسی آینده از سوی واشنگتن تکمیل کننده روند جنگ علیه لبنان است، اما ما در تقابل خود با دشمن ثابت قدم هستیم.

 

حماده هشدار داد که اگر اشغالگران بخواهند بعد از نفوذ در اراضی سوریه، هرگونه اقدامی از مرزهای شرقی علیه لبنان انجام دهند، حزب الله به وظیفه ملی خود عمل خواهد کرد./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار