درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا بدون نیاز به آنتی‌بیوتیک-راهبرد معاصر
کشف و ضبط ۱۲ شی تاریخی در شهرستان بهمئی دستگیری شرور هفت‌تیرکش جنوب تهران + گفت‌و‌گو با متهم صدور هشدار زرد هواشناسی / برف و باران در راه تهران مدارس کدام شهر‌ها و استان‌ها فردا ۱۷ دیماه تعطیل شدند؟ /تکلیف ادارات هم مشخص شد؟ پایان سرقت‌های مسلحانه ناصر اژد‌ها و نوچه هایش معمای قتل نوجوان ۱۳ ساله در برج ۲۰ طبقه هشدار جدی درباره خطرات سرطان‌زای فرمالدئید در محصولات صاف‌کننده مو مدارس ابتدایی تهران فردا غیرحضوری شد/ ‏اجرای طرح زوج و فرد مهدکودک‌ها و مدارس شهر اراک فردا دوشنبه تعطیل است مدیریت بحران: فعالیت سامانه بارشی از فردا؛ ارتفاعات شمالی تهران لغزنده می‌شود غیرحضوری شدن مدارس اصفهان در روز دوشنبه ترفند جدید شیادان؛ انتشار لینک‌های آلوده با عنوان تلگرام و اینستاگرام فیلترنشده سرقت دارو‌های سرطان در بیمارستان شریعتی هم تایید شد اخاذی یک رمال از خواننده معروف زمان اعلام نتایج آزمون‌های معلمی مشخص شد + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش

درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا بدون نیاز به آنتی‌بیوتیک

سرپرست امور خدمات سرپایی و بستری سازمان غذا و دارو با بیان اینکه سرماخوردگی و آنفلوانزا نیاز به مصرف آنتی‌بیوتیک ندارند، گفت: درمان موارد خفیف تا متوسط این بیماری‌ها عموماً حمایتی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۱۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 04
کد خبر: ۲۶۷۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، الناز ذوقی، با اشاره به آغاز فصل سرما و شیوع بیماری‌های ویروسی تنفسی مانند سرماخوردگی، آنفلوانزا و RSV، بر اهمیت رعایت نکات ضروری در پیشگیری و درمان این بیماری‌ها تأکید و تصریح کرد: این بیماری‌ها ویروسی هستند و به آنتی‌بیوتیک نیازی ندارند. مصرف خودسرانه و غیرمنطقی آنتی‌بیوتیک‌ها ممکن است به عوارض جانبی، افزایش هزینه‌ها، مقاومت میکروبی (بی‌اثر شدن آنتی‌بیوتیک‌ها در درمان بیماری‌های عفونی) و در مواردی، عواقب جدی برای بیمار منجر شود.

 

وی افزود: درمان موارد خفیف تا متوسط این بیماری‌ها عموماً حمایتی است. استراحت کافی، مصرف مایعات فراوان مانند آب، چای کمرنگ و سوپ رقیق و استفاده از داروهای بدون نسخه (OTC) با مشورت پزشک یا داروساز می‌تواند در کاهش علائم مؤثر باشد.

 

سرپرست امور خدمات سرپایی و بستری سازمان غذا و دارو بیان کرد: در صورت بروز علائم شدید مانند تب بالا، لرز شدید، درد عضلانی یا تنگی نفس، مراجعه به پزشک در ۲۴ ساعت ابتدایی بروز علائم بسیار مهم است تا تشخیص و درمان سریع‌تر انجام شده و روند بهبودی تسهیل شود.

 

ذوقی خاطرنشان کرد: رعایت توصیه‌های پیشگیری نیز بسیار ضروری است. شست‌وشوی مکرر دست‌ها با آب و صابون، استفاده از محلول ضدعفونی الکلی، پرهیز از تماس نزدیک با افراد بیمار، تهویه مناسب فضاهای بسته، رعایت فاصله اجتماعی و پوشاندن دهان و بینی هنگام سرفه یا عطسه از جمله اقداماتی هستند که می‌توانند به‌طور قابل توجهی از گسترش بیماری‌ها جلوگیری کنند./ مهر

ارسال نظر