ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا بدون نیاز به آنتی‌بیوتیک

سرپرست امور خدمات سرپایی و بستری سازمان غذا و دارو با بیان اینکه سرماخوردگی و آنفلوانزا نیاز به مصرف آنتی‌بیوتیک ندارند، گفت: درمان موارد خفیف تا متوسط این بیماری‌ها عموماً حمایتی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۱۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 04
کد خبر: ۲۶۷۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، الناز ذوقی، با اشاره به آغاز فصل سرما و شیوع بیماری‌های ویروسی تنفسی مانند سرماخوردگی، آنفلوانزا و RSV، بر اهمیت رعایت نکات ضروری در پیشگیری و درمان این بیماری‌ها تأکید و تصریح کرد: این بیماری‌ها ویروسی هستند و به آنتی‌بیوتیک نیازی ندارند. مصرف خودسرانه و غیرمنطقی آنتی‌بیوتیک‌ها ممکن است به عوارض جانبی، افزایش هزینه‌ها، مقاومت میکروبی (بی‌اثر شدن آنتی‌بیوتیک‌ها در درمان بیماری‌های عفونی) و در مواردی، عواقب جدی برای بیمار منجر شود.

 

وی افزود: درمان موارد خفیف تا متوسط این بیماری‌ها عموماً حمایتی است. استراحت کافی، مصرف مایعات فراوان مانند آب، چای کمرنگ و سوپ رقیق و استفاده از داروهای بدون نسخه (OTC) با مشورت پزشک یا داروساز می‌تواند در کاهش علائم مؤثر باشد.

 

سرپرست امور خدمات سرپایی و بستری سازمان غذا و دارو بیان کرد: در صورت بروز علائم شدید مانند تب بالا، لرز شدید، درد عضلانی یا تنگی نفس، مراجعه به پزشک در ۲۴ ساعت ابتدایی بروز علائم بسیار مهم است تا تشخیص و درمان سریع‌تر انجام شده و روند بهبودی تسهیل شود.

 

ذوقی خاطرنشان کرد: رعایت توصیه‌های پیشگیری نیز بسیار ضروری است. شست‌وشوی مکرر دست‌ها با آب و صابون، استفاده از محلول ضدعفونی الکلی، پرهیز از تماس نزدیک با افراد بیمار، تهویه مناسب فضاهای بسته، رعایت فاصله اجتماعی و پوشاندن دهان و بینی هنگام سرفه یا عطسه از جمله اقداماتی هستند که می‌توانند به‌طور قابل توجهی از گسترش بیماری‌ها جلوگیری کنند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار