اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

فردا اولین جلسه شورای عالی کار برای تعیین دستمزد کارگران

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: فردا اولین جلسه شورای عالی کار برای تعیین دستمزد سال ۱۴۰۴کارگران برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۱۷ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 06
کد خبر: ۲۶۷۷۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد میدری با اعلام اینکه اولین جلسه شورای عالی کار فردا برگزار می‌شود، گفت: چیزی که ما در جلسه فردای شورا و جلسات آتی آن دنبال می‌کنیم، این است که هم قدرت خرید کارگر حفظ شود که در این وضعیت تورم با کاهش قدرت خرید کارگران روبه‌رو نشویم و هم از طرف دیگر به اشتغال غیررسمی و کاهش اشتغال رسمی دامن نزنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه حضور در کمیسیون اجتماعی مجلس به منظور پاسخ به سوالات نمایندگان افزود: مکانیسم و سازوکاری که سال‌های قبل در شورا حاکم بوده، به این صورت است که ابعاد مختلف مسئله بررسی می‌شد و در نهایت به یک نرخ توافقی می‌رسیدند و تفکیک‌هایی بین کارگران در صنایع مختلف صورت نمی‌گرفت؛ بنابراین با همان مسئله‌های همیشگی روبه‌رو بودیم که افزایش حقوق بالاتر از حد معمول، موجب اشتغال غیررسمی یا افزایش بیکاری می‌شود و در افزایش کمتر از تورم کارگر‌ها متضرر می‌شوند.

میدری تصریح کرد: اینکه ما چه کار کنیم که هم قدرت واقعی خرید کارگران را حفظ کنیم و هم اشتغال رسمی کاهش پیدا نکند؛ مسئله اصلی شورای عالی کار است و امیدواریم بتوانیم یک پاسخ و راه حل جدید نسبت به سال‌های قبل برای این مسئله پیدا کنیم.

وی درباره تاثیر تصمیم نهایی درخصوص دستمزد و حقوق کارگران بر حقوق بازنشستگان این حوزه هم عنوان کرد: از آنجا که در سازمان تامین اجتماعی حقوق بازنشستگان متناسب با حقوق شاغلان تغییر پیدا می‌کند، این حقوق ارتباط مستقیمی با دریافتی بازنشستگان این حوزه هم دارد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار