ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

واکنش ترامپ به استعفای ترودو: کانادا باید ایالت ما شود

واکنش ترامپ به استعفای ترودو: کانادا باید ایالت ما شود به دنبال استعفای جاستین ترودو نخست وزیر کانادا، دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب ایالات متحده بار دیگر با تمسخر گفت که کانادا باید پنجاه و یکمین ایالت آمریکا شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۱۷ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 06
کد خبر: ۲۶۷۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، ترامپ جمهور امروز دوشنبه به تصمیم ترودو برای استعفا واکنش نشان داد و گفت که اکنون زمان مناسبی برای پیوستن کانادا به ایالات متحده است.

او با تمسخر در شبکه اجتماعی تروث با اشاره به اینکه کانادا نباید کشور مستقل باشد، نوشت: بسیاری از مردم کانادا دوست دارند که پنجاه و یکمین ایالت آمریکا باشند.

وی ادامه داد: اگر کانادا با ایالات متحده ادغام شود، هیچ تعرفه‌ای وجود نخواهد داشت، مالیات‌ها بسیار کاهش می‌یابد و آنها از تهدید کشتی‌های روسی و چینی که دائما آنها را محاصره می‌کنند، کاملا ایمن خواهند بود. با هم، چه ملت بزرگی خواهد شد.

ترودو امروز اعلام کرد که قصد دارد به محض انتخاب جانشین، از سمت نخست وزیر کانادا کناره گیری کند. اگرچه آینده سیاسی ترودو برای مدتی نامشخص به نظر می‌رسید، پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر بود که به تسریع سقوط او کمک کرد.

قبل از انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، محبوبیت ترودو نزد رأی دهندگان تا حدی به دلیل چالش‌های اقتصادی مانند تورم و کمبود مسکن کاهش یافته بود.

زمانی که ترامپ انتخاب شد، تهدید وی مبنی بر اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر کالا‌های کانادایی، نگرانی اتاوا را در مورد ثبات اقتصادی آنها افزایش داد.

ترودو در ماه نوامبر برای دیدار با رئیس جمهور منتخب آمریکا و گفت‌و‌گو در مورد روابط ایالات متحده و کانادا به مار-آ-لاگو سفر کرد، اما به نظر نمی‌رسید این امر تهدید تعرفه‌ها را خنثی کند.

در عوض، ترامپ شروع به تمسخر ترودو کرد و گفت که کانادا باید به ایالت آمریکا تبدیل شود و نخست وزیر کانادا را "فرماندار" خواند.

وزیر دارایی ترودو با ناامیدی از این شرایط استعفا داد و در نامه استعفای خود نوشت که ترودو برای جنگ تعرفه‌ای قریب‌الوقوع با ترامپ آماده نبود و اگر دولت مخارج خود را محدود و ذخایر خود را ایجاد نکند، کانادا با یک "چالش بزرگ" رو‌به‌رو خواهد شد.

انتقادات فزاینده از رهبری ترودو، همراه با نظرسنجی‌های با نتایج بد برای او، میخ نهایی را به سمت نخست وزیری‌اش زد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار