انتقال ۱۱زندانی یمنی از «گوانتانامو» به عمان-راهبرد معاصر
رییس جمهور تاجیکستان: کوروش کبیر متعلق به بشریت است حماس: به توافق آتش‌بس پایبندیم / ادعای نتانیاهو درباره انصراف ما از آتش‌بس، بی‌اساس است تمدید بازداشت مهندس ایرانی در آمریکا بیانیه وزارت خارجه ایران درباره توافق آتش‌بس در غزه امامعلی رحمان: به همکاری‌ها با ایران علاقه‌مندیم/ پزشکیان: در تمام زمینه‌ها می‌توانیم روابط خود را قوی‌تر کنیم ایران و تاجیکستان ۲۳ تفاهم‌نامه امضا کردند + فیلم ادعای اندیشکده موسسه سیاسی اقتصادی خاورمیانه: ترامپ از طریق عمان، پیامی محرمانه برای تهران ارسال کرد دیدار دوجانبه روسای جمهور ایران و تاجیکستان کامالا هریس: توافق آتش بس به عنوان پایه راهکار دو کشوری عمل خواهد کرد استقبال رسمی امامعلی رحمان از پزشکیان در قصر ملت تاجیکستان وزارت امور خارجه: ادعای تماس ایلان ماسک با سفیر ایران داستان سرایی است واکنش‌ها به اعلام رسمی توافق آتش‌بس در غزه استعفای وزیر مبارزه با فساد انگلیس به اتهام فساد! بایدن: آتش‌بس کنونی در غزه دائمی خواهد شد هماهنگی برای بازگشایی گذرگاه رفح برای ورود بیشترین مقدار کمک به غزه

انتقال ۱۱زندانی یمنی از «گوانتانامو» به عمان

وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد در چارچوب تلاش‌ها برای بستن زندان بدنام «گوانتانامو» ۱۱ زندانی یمنی را به عمان منتقل کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۶ - ۱۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 07
کد خبر: ۲۶۷۷۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که ۱۱ زندانی یمنی را از زندان بدنام «گوانتانامو» به عمان منتقل کرده است.

 

در این بیانیه آمده است که «در ۱۵ سپتامبر ۲۰۲۳ لوید آستین، وزیر دفاع نمایندگان کنگره را از این تصمیم خود یعنی تحویل این ۱۱ زندانی یمن به دولت عمان در هماهنگی با شرکای عمانی مطلع کرد و ما شرایط این انتقال را فراهم کردیم.

 

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است که «این اقدام در چارچوب تلاش‌های جاری برای کاهش شمار زندانی‌ها (گوانتانامو) و بستن کامل این زندان صورت گرفت؛ زندانی که در داخل پایگاه نظامی آمریکا در شرق کوبا واقع شده است.

 

آن گونه که در این بیانیه آمده هم‌اکنون ۱۵ زندانی دیگر در گوانتانامو حضور دارد.

 

زندان گوانتانامو در سال ۲۰۰۲ و توسط جورج دبلیو بوش رئیس جمهور وقت آمریکا ساخته شد. بهانه ایجاد چنین زندانی نگهداری از مظنونان خارجی تروریسم بود.

 

بعدها فیلم‌ها و تصاویری از روش‌های بازجویی و شکنجه زندانیان در این زندان منتشر شد که اعتراضات شدید نهادهای حقوقی بشری و جامعه جهانی را در پی داشت. حتی برخی از اطلاعات منتشر شده حکایت از آزمایش‌های مختلف بر روی زندانیان داشتند.

 

هنگام به روی کار آمدن دولت بایدن، این دولت مدعی شد که می‌خواهد این شکنجه‌گاه را تعطیل کند اما تا کنون نه زندان بسته شده است و نه دولت بایدن برنامه‌ای برای این کار ارائه کرده است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار