استاندار: وضعیت ذخایر سد‌های تامین‌کننده آب تهران مناسب نیست اطلاعیه بانک مرکزی؛ پیگیری مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری ارزی و ریالی در طرح‌های ملی ۱۴۰۴ قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴ مبلغ وام فرزندآوری ۱۴۰۴ قیمت جدید طلای ۱۸ عیار در ۵ فروردین ماه ۱۴۰۴/طلا در نقطه اوج ایستاد جزییات واریز میلیونی دولت؛ مشمولان دریافت یارانه جدید مشخص شدند قیمت سکه، نیم‌سکه، ربع‌سکه ۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ جزئیات واریز اعتبار سبد غذایی مادران باردار واریز کمک هزینه «سبد غذایی» مادران باردار و دارای فرزند شیرخوار نیازمند/ شارژ ۱.۲ میلیون تومانی حساب سرپرستان خانوار جزئیات اجرای فاز دوم کالابرگ اعلام شد قیمت امروز طلا و سکه / سکه تمام بهار آزادی طرح جدید ۹۷ میلیون قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۴ +جدول اطلاعیه مهم وزارت کار؛ اعتبار کالابرگ الکترونیکی تا چه تاریخی قابل استفاده است؟ قاچاق ۱۵۰ میلیون لیتر سوخت در پوشش اظهارنامه هیدروکربن حداقل حقوق بازنشسته‌ها برای سال ۱۴۰۴ اعلام شد

دهک‌های ۸ تا ۱۰ از طرح نهضت ملی مسکن حذف می‌شوند؟

درحالی وزیر راه از حضور دهک ۸ تا ۱۰ درآمدی بین متقاضیان نهضت ملی مسکن خبر داد که شنیده‌ها حاکی از آن است که قرار نیست این دهک‌ها از طرح مذکور حذف شوند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۱۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 07
کد خبر: ۲۶۷۸۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی گفت: با ایجاد ارتباط بین سامانه "تم" وزارت راه و شهرسازی و سامانه وزارت کار، دریافتیم بخشی از ۸۰۰ هزار نفر متقاضی -تایید شده- طرح‌های حمایتی (نهضت ملی مسکن) از دهک ۸ تا ۱۰ هستند.

فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی، دیروز، دوشنبه، درباره نهضت ملی مسکن گفت: با ایجاد ارتباط بین سامانه "تم" وزارت راه و شهرسازی و سامانه رفاهی وزارت کار، مشخص شد بخشی از ۸۰۰ هزار متقاضی تأییدشده این طرح‌ها جزو دهک‌های ۸ تا ۱۰ قرار دارند.

وی یادآور شد: این در حالی است که اولویت وزارت راه و شهرسازی و دولت، طبق اصل ۳۱ قانون اساسی، تأمین مسکن برای اقشار کم‌درآمد و محروم جامعه از دهک‌های یک تا سه است. در تمام مدل‌های در دست اجرای وزارت راه و شهرسازی، از الحاق زمین تا شهرک‌سازی، اولویت با دهک‌های یک تا سه خواهد بود.

صادق تأکید کرد: وزارت راه و شهرسازی در دولت چهاردهم، در تلاش است روند ساخت و ارائه مسکن با تمامی خدمات زیربنایی و روبنایی را تسریع کند، هیچ توقفی در این حوزه وجود ندارد و در تمامی حوزه‌های انتخابیه نمایندگان مجلس شورای اسلامی، این موضوع به‌صورت جدی پیگیری می‌شود.

از روز گذشته تاکنون بسیاری از متقاضیان نهضت ملی مسکن در تماس با این خبرگزاری نسبت به احتمال حذف از این طرح ابراز نگرانی کرده‌اند.

شنیده‌ها نشان می‌دهد قرار نیست، متقاضیان نهضت ملی مسکن که در زمان حاضر جزو دهک‌های ۸ تا ۱۰ شناسایی شده‌اند، از این طرح حذف شوند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار