رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

بایدن: شانس پیروزی اوکراین واقعی است / نباید به پوتین فضای تنفس بدهیم

بایدن: شانس پیروزی اوکراین واقعی است / نباید به پوتین فضای تنفس بدهیم بایدن در روز‌های آخر حضورش در کاخ سفید گفت که رئیس‌جمهور روسیه در شرایط سختی قرار دارد و شانس پیروزی اوکراین واقعی است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۲۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 11
کد خبر: ۲۶۸۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بعد از این که انگلیس و آمریکا روز جمعه از تحریم‌های گسترده علیه بخش انرژی روسیه از جمله شرکت غول نفتی گازپروم رونمایی کردند، رئیس‌جمهور آمریکا جو بایدن در جمع خبرنگاران در کاخ سفید ضمن این ادعا که «پوتین در حال حاضر در شرایط سختی قرار دارد»، گفت که «فکر می‌کنم خیلی مهم است که (پوتین) فضای نفس کشیدن برای انجام کار‌های وحشتناکی که انجام می‌دهد را نداشته باشد».

او سپس گفت تا زمانی که اوکراین حمایت کشور‌های غربی را داشته باشد، «این شانس واقعی وجود دارد که اوکراینی‌ها بتوانند پیروز شوند».

متحدان غربی اوکراین به رهبری آمریکا در حدود سه سال گذشته از جنگ در این کشور، بیش از ۱۲۶ میلیارد دلار کمک را در قالب تسلیحات و آموزش نظامی و کمک‌های دیگر در اختیار کی‌یف قرار داده‌اند.

رئیس‌جمهور آمریکا در هفته‌های اخیر بر شدت این کمک‌ها افزوده تا دست اوکراین را در دولت ترامپ که با توجه به مواضعش احتمال می‌رود به این روند ادامه ندهد، پر کند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار