تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

ژنرال اسرائیلی در ایتالیا تحت تعقیب قرار گرفت

ژنرال اسرائیلی در ایتالیا تحت تعقیب قرار گرفت در ادامه تعقیب جنایتکاران جنگی اسرائیل در جهان، یکی از افسران عالی‌رتبه ارتش اسرائیل که برای یک نشست محرمانه به ایتالیا سفر کرده با دادخواست یک موسسه دفاع از حقوق بشر برای دستگیری‌اش مواجه شده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۲۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 14
کد خبر: ۲۶۸۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، موسسه هند رجب که به دنبال شناسایی، تعقیب، دستگیری و محاکمه نظامیان صهیونیست به دلیل ارتکاب جنایات جنگی در نوار غزه است، طی دادخواستی به دادگاه جنایی بین المللی اعلام کرد سرگرد غسان علیان هماهنگ کننده عملیات کابینه در مناطق فلسطینی و فرمانده سابق تیپ گولانی هم‌اکنون در ایتالیا به سر برده و هیچ مصونیت سیاسی هم ندارد و می‌توان وی را به اتهام جنایات جنگی و نسل کشی دستگی رو محاکمه کرد.

به گفته مسئولین این موسسه، علیان که به شکل محرمانه‌ای به ایتالیا سفر کرده است در جنایت گرسنه سازی غزه و بکارگیری سلاح گرسنگی بر علیه مردم غزه نقش بسزایی داشته است.

این موسسه در بیانیه‌ای که در صفحه خود در شبکه‌های اجتماعی هم من منتشر شده اعلام کرد، ما مدارک مورد نیازی را به دادگاه جنایات بین المللی تقدیم کرده و از مسئولین ایتالیایی هم خواستیم نسبت به بازداشت فوری علیان اقدام کنند، او هم‌اکنون در رم حضور دارد و در محاصره فراگیر غزه و استفاده از سلاح گرسنگی علیه غیر نظامیان و حمله به زیر ساخت‌های غیر نظامی از جمله بیمارستان‌ها که همگی در چارچوب نسل کشی، جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت قرار می‌گیرند، مشارکت فعال و بالفعل داشته است.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است، در سایه تلاش‌های صورت گرفته توسط فعالان ضد اسرائیل در سرتاسر جهان علیه نظامیان اسرائیلی، ارتش اسرائیل هفته گذشته بنا به دستور هرتسی هالیوی رئیس ستاد ارتش اسرائیل، هویت تمامی نظامیان و افسران ارتش اسرائیل که رد عملیات مختلف جنگ یشرکت می‌کنند را مخفی نگه دارد و از این به بعد تمامی نظامیان از سرهنگ دوم و پایین‌تر حق افشای هویت خود را ندارند.

از این به بعد رسانه‌ها نیز بدون کسب مجوز از ارتش اجازه انتشار تصاویر نظامیان اسرائیل را نخواهند داشت، باید هویت اکثریت نظامیان ارتش اسرائیل مخفی باقی بماند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار