سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش وضعیت آب و هوا و جاده‌های کشور، امروز ۷ فروردین ۱۴۰۴ ورود سامانه بارشی از هفته آینده به کشور/ افزایش ابر و بارش پراکنده در آخر هفته برای برخی استان‌ها اعلام آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور رسیدگی به ۸۹ پرونده کثیرالشاکی برداشت غیرمجاز اینترنتی موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها یکطرفه شدن جاده چالوس از ساعت ۱۲ امروز رگبار باران و وزش باد در برخی استان‌ها/دما در نیمه شرقی کاهش می‌یابد

اسپِیس‌ایکس ۲۱ ماهواره استارلینک را به فضا پرتاب کرد / ۱۳ ماهواره با قابلیت اتصال مستقیم اینترنت ماهواره‌ای به گوشی

اِسپِیس‌ایکس (شرکت تولیدکننده محصولات صنایع هوافضایی تجاری آمریکایی) مجموعه دیگری از ماهواره‌های اینترنتی استارلینک خود را از ساحل فضایی فلوریدا (منطقه‌ای در فلوریدا در اطراف مرکز فضایی کِنِدی و پایگاه نیروی هوایی کِیپ کاناورال) به فضا پرتاب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۲۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 14
کد خبر: ۲۶۸۴۰۱
اسپِیس‌ایکس ۲۱ ماهواره استارلینک را به فضا پرتاب کرد / ۱۳ ماهواره با قابلیت اتصال مستقیم اینترنت ماهواره‌ای به گوشی

به گزارش راهبرد معاصر، یک موشک فالکون ۹ حامل ۲۱ ماهواره استارلینک، که از میان آنها ۱۳ ماهواره دارای قابلیت اتصال مستقیم اینترنت ماهواره‌ای به گوشی (direct to cell) هستند، دوشنبه ۱۳ ژانویه/ ۲۴ خرداد، در ساعت ۱۱:۴۷ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی (۲۰:۱۷ دوشنبه به وقت تهران) از ایستگاه نیروی هوایی کیپ‌کاناورال به فضا پرتاب شد.

استارلینک یک منظومه ماهواره‌ای است که از سوی شرکت اسپِیس‌اِکس برای فراهم‌کردن اینترنت ماهواره‌ای شکل گرفته‌است. این صورت فلکی از هزاران ماهواره کوچک در مدار پایینی زمین تشکیل‌شده که در ترکیب با فرستنده و گیرنده‌های زمینی کار می‌کنند.

تقویت‌کننده (بوستر) مرحله اول موشک، حدود هشت دقیقه پس از پرتاب به زمین بازگشت و در اقیانوس اطلس روی سکوی فرود شناور بدون سرنشین A Shortfall of Gravitas فرود آمد.

بنا به اعلام اسپیس‌ایکس، این پانزدهمین پرتاب و فرود این تقویت‌کننده خاص بود. هشت مورد از ۱۴ پرواز آن تا به امروز، مربوط به مأموریت‌های استارلینک بوده‌اند. دو مأموریت از میان آنها نیز سفر‌های فضایی سرنشین‌دار به ایستگاه فضایی بین‌المللی برای آکسیوم اِسپِیس (شرکت توسعه‌دهنده زیرساخت‌های فضایی آمریکایی) واقع در شهر هوستون آمریکا، بود.

مرحله فوقانی فالکون ۹ به حمل فضاپیمای استارلینک به مدار پایین زمین ادامه داد و حدود ۶۵ دقیقه پس از پرتاب، آنها را مستقر کرد.

این ششمین پرتاب موشک از سوی اسپیس‌ایکس در سال ۲۰۲۵ میلادی بود. سال گذشته، این شرکت بیش از ۱۳۰ مأموریت فالکون ۹ را راه‌اندازی کرد که حدود دوسوم آنها مربوط به پرتاب استارلینک بودند./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار