ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

دو مهندس ایرانی در جمع سازندگان اینترنت ماهواره‌ای استارلینک + عکس

در میان اسناد ثبت‌اختراعی که در پروژه استارلینک وجود دارد، در یکی دو جوان نخبه ایرانی با نام‌های شایا کریم‌کاشی‌آرانی و علیرضا ماهان‌فر مشارکت داشته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 09
کد خبر: ۲۵۶۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در میان اسناد ثبت‌اختراعی که در پروژه استارلینک وجود دارد، در یکی دو جوان نخبه ایرانی با نام‌های شایا کریم‌کاشی‌آرانی و علیرضا ماهان‌فر مشارکت داشته‌اند.

یکی از خبر‌های داغ این روز‌ها اینترنت ماهواره‌ای استارلینک است. فناوری‌های موجود در این پروژه بزرگ که هزاران ماهواره در فضا دارد و قرار است هزاران ماهواره دیگر به فضا بفرستد، در لبه تکنولوژی قرار دارند و بسیاری از آنها اختراعاتی تازه هستند.

در میان این اختراعات یکی با عنوان «دیافراگم آنتن در سیستم‌های آنتن آرایه فازی» بیش از بقیه جلب توجه می‌کند. این اختراع کار پنج نفر است که در صدرشان نام علیرضا ماهان‌فر به چشم می‌خورد. ماهان‌فر فارغ‌التحصیل کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی الکترونیک دانشگاه امیرکبیر است. او مدرک دکترایش در همین رشته را از فرانسه گرفته است.

شایا کریم‌کاشی‌آرانی دیگر مهندس ایرانی حاضر دخیل در این اختراع است. او نیز همانند ماهان‌فر در رشته مهندسی الکترونیک درس خوانده است. او به ترتیب در دانشگاه‌های خواجه‌نصیرالدین طوسی و تهران مدرک دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد و دوره دکترایش را در دانشگاه می‌سی‌سی‌پی طی کرده است.

نام اینترنت استارلینک از زمان جنگ اوکراین بر سر زبان‌ها افتاد و از آن زمان درباره قابلیت‌هایش گمانه‌زنی‌های بسیاری شده است.

برای دسترسی به این سرویس علاوه بر ارائه خدمات کمپانی مادر نیاز به تجهیزات مخصوصی برای دریافت اینترنت است که در بخشی از طراحی و ساخت آن نام دو دانشمند ایرانی هم به چشم می‌خورد / دیجیاتو

دو مهندس ایرانی در جمع سازندگان اینترنت ماهواره‌ای استارلینک + عکس

مطالب مرتبط
ارسال نظر