وضعیت آب‌ و هوا و جاده‌ها، امروز ۶ فروردین ۱۴۰۴؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و آزاد راه تهران - شمال جانشین فرمانده انتظامی: وجود اتباع خارجی غیر مجاز بسیار خطرناک است و جرم محسوب می‌شود مقام‌های بهداشتی: میزان ابتلا به سل پس از همه‌گیری کووید به شکل نگران‌کننده‌ای افزایش یافته است توقف سفر‌های دریایی؛ تردد مسافری به هرمز و قشم ممنوع شد پیش‌بینی وضعیت هوا طی چند روز آینده افزایش تلفات جاده‌ای در نوروز؛ ۳۳۴ فوتی و بیش از ۸۳۰۰ مجروح ساعت کاری ادارات و بانک‌ها از ۵ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد هواشناسی ایران ۵ فروردین؛ هشدار بارش‌های رگباری و کاهش دما در ۸ استان شرایط جدید رتبه‌بندی مدارس / برنامه ارتقای کیفیت مدارس بارش باران و رعد و برق در برخی استان‌ها/ وزش باد شدید در نیمه شرقی کشور تمدید محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال تا ۱۶ فروردین کدام استان‌ها بیش‌ترین مسافران نوروزی را دارند؟ دستگیری ۲۲ نفر از عوامل اصلی نفرت‌پراکنی و فتنه قومی در آذربایجان‌غربی بارش برف و ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی کشور/ ترافیک سنگین ورودی و خروجی خراسان رضوی، فارس، اصفهان و تهران سرمای شدید در راه است  / هشدار هواشناسی

دو مهندس ایرانی در جمع سازندگان اینترنت ماهواره‌ای استارلینک + عکس

در میان اسناد ثبت‌اختراعی که در پروژه استارلینک وجود دارد، در یکی دو جوان نخبه ایرانی با نام‌های شایا کریم‌کاشی‌آرانی و علیرضا ماهان‌فر مشارکت داشته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 09
کد خبر: ۲۵۶۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در میان اسناد ثبت‌اختراعی که در پروژه استارلینک وجود دارد، در یکی دو جوان نخبه ایرانی با نام‌های شایا کریم‌کاشی‌آرانی و علیرضا ماهان‌فر مشارکت داشته‌اند.

یکی از خبر‌های داغ این روز‌ها اینترنت ماهواره‌ای استارلینک است. فناوری‌های موجود در این پروژه بزرگ که هزاران ماهواره در فضا دارد و قرار است هزاران ماهواره دیگر به فضا بفرستد، در لبه تکنولوژی قرار دارند و بسیاری از آنها اختراعاتی تازه هستند.

در میان این اختراعات یکی با عنوان «دیافراگم آنتن در سیستم‌های آنتن آرایه فازی» بیش از بقیه جلب توجه می‌کند. این اختراع کار پنج نفر است که در صدرشان نام علیرضا ماهان‌فر به چشم می‌خورد. ماهان‌فر فارغ‌التحصیل کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی الکترونیک دانشگاه امیرکبیر است. او مدرک دکترایش در همین رشته را از فرانسه گرفته است.

شایا کریم‌کاشی‌آرانی دیگر مهندس ایرانی حاضر دخیل در این اختراع است. او نیز همانند ماهان‌فر در رشته مهندسی الکترونیک درس خوانده است. او به ترتیب در دانشگاه‌های خواجه‌نصیرالدین طوسی و تهران مدرک دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد و دوره دکترایش را در دانشگاه می‌سی‌سی‌پی طی کرده است.

نام اینترنت استارلینک از زمان جنگ اوکراین بر سر زبان‌ها افتاد و از آن زمان درباره قابلیت‌هایش گمانه‌زنی‌های بسیاری شده است.

برای دسترسی به این سرویس علاوه بر ارائه خدمات کمپانی مادر نیاز به تجهیزات مخصوصی برای دریافت اینترنت است که در بخشی از طراحی و ساخت آن نام دو دانشمند ایرانی هم به چشم می‌خورد / دیجیاتو

دو مهندس ایرانی در جمع سازندگان اینترنت ماهواره‌ای استارلینک + عکس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار