تعداد ماهواره‌های استارلینک در فضا به ۶۵۰۰ رسید-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

تعداد ماهواره‌های استارلینک در فضا به ۶۵۰۰ رسید

اسپیس ایکس ۲۳ ماهواره جدید در راستای توسعه اینترنت ماهواره‌ای پرتاب کرد. تعداد کل ماهواره‌های استارلینک پرتاب شده در سال ۲۰۲۴ به ۱۵۶۵ رسید و در حال حاضر بیش از ۶۵۰۰ ماهواره استارلینک در مدار زمین قرار دارند!
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 31
کد خبر: ۲۶۱۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، شرکت فضایی اسپیس ایکس با پرتاب موشک فالکون ۹ رکورد جدیدی در تعداد ماهواره‌های پرتاب شده استارلینک به ثبت رساند.

مأموریت Starlink ۱۰-۱۳ از سکوی ۴۰ ایستگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال انجام شد. این موشک، ۲۳ ماهواره استارلینک را با خود حمل می‌کرد که به شبکه رو به گسترش اینترنت ماهواره‌ای اضافه خواهد شد.

تقویت‌کننده مرحله اول فالکون ۹ که برای چهاردهمین بار به کار گرفته شد، پس از جداشدن از مرحله دوم، با موفقیت فرود آمد. این فرود، هشتاد و سومین فرود موفقیت‌آمیز یک تقویت‌کننده فالکون ۹ بر روی دریا بود.

با وجود پیش‌بینی باد‌های شدید و ابر‌های تجمعی، تیم پرتاب توانست شرایط را برای پرتاب مساعد کند. اسکادران ۴۵ هواشناسی، آمادگی برای پرتاب را ۷۵ درصد اعلام کرده بود.

رکوردشکنی در پرتاب ماهواره‌های استارلینک

با پرتاب این دو مأموریت، تعداد کل ماهواره‌های استارلینک پرتاب شده در سال ۲۰۲۴ به ۱۵۶۵ رسید. همچنین، براساس آمار "جاناتان مک داول" ستاره شناس و متخصص ردیاب مداری، در حال حاضر بیش از ۶۵۰۰ ماهواره استارلینک در مدار زمین قرار دارند.

شبکه ماهواره‌ای استارلینک به عنوان یکی از بزرگترین پروژه‌های فضایی تاریخ، با هدف فراهم کردن دسترسی به اینترنت پرسرعت در سراسر جهان در حال توسعه است. این شبکه می‌تواند به بهبود ارتباطات در مناطق دور افتاده و توسعه فناوری‌های نوین کمک کند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده